Ana sayfa Dizi Haberleri Kara Sevda dizisi ne büyük iş yapmış, hala o ödül unutulmuyor!

Kara Sevda dizisi ne büyük iş yapmış, hala o ödül unutulmuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün başrollerinde yer aldığı Kara Sevda dizisi, ülkemizde artık güzel hatıralarla anılmakta…

Ancak yurt dışında durum farklı… Kara Sevda dizisi birçok ülkede milyonlarca insanı ekran başına oturtmaya devam ediyor.

Brezilya dizileri ile Türk dizilerinin karşı karşıya geldiği son dönemde Kara Sevda dizisinin Emmy Ödülleri’nde bir tekele son vermesi de hala günümüzde büyük bir gelişme olarak aktarılmakta.

İspanya’da Divinty TV kanalında Türk dizileri ile Brezilya dizileri yarışı yaşanıyor.

Bu durumu köşesine taşıyan Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, şu anda Türk dizilerinin lehine bir durum olsa bile, hatalarından ders alan Brezilya dizilerinin yeniden güçlü rakipler olarak ekranlarda boy göstermeye başladığına dikkat çekiyor.

2017 Emmy Ödülleri öncesinde 10 yıllık ‘telenovela’ dalında 6 yıl Brezilya dizilerinin hakimiyeti olmuştu. Ancak Kara Sevda dizisi birinciliği elde ederek bu hakimiyete son vermişti.

Kara Sevda dizisi ne büyük iş yapmış, hala o ödül unutulmuyor! 7

Şimdilerde İspanya’da yapılan yorumlarda bu durum öne çıkartılıyor ve Türk dizileri ile Brezilya dizilerinin yarışında Kara Sevda’nın ortaya koyduğu başarıya dikkat çekiliyor.