Ana sayfa Dizi Fragmanları Kara Tahta dizisi 18. bölümde izleyicileri bekleyen büyük dram!

Kara Tahta dizisi 18. bölümde izleyicileri bekleyen büyük dram!

tarafından ker_def

Başrollerinde Furkan Andıç, Miray Daner ve Cengiz Bozkurt’un yer aldığı Kara Tahta, on sekizinci bölümü ile izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. TRT 1’in sevilen dizisi Kara Tahta, 17 Ağustos Çarşamba günü yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Peki, sevilen dizinin yeni bölümünde neler olacak

“Atlas aldığı kötü haberle soluğu hastanede alırken Hikmet Bekir’in peşine düşer. Atlas hastaneye gittiğinde Irmak’a destek olmak için elinden geleni yapar. Ne var ki Irmak büyük bir umutsuzluğun içerisindedir. Onu bu duygudan çıkaracak olan şey ise Aylin’in azmi olacaktır.

Bekir Hikmet’i etkisiz hale getirir ve yeni planını devreye koyar. Irmak’ı alıp uzaklaşana kadar Asu’yu elinde tutacaktır. Bunu duyan Irmak, ilk fırsatta Bekir’i arar. Irmak’ın her şeyi öğrendiğini anlayan Bekir için tek çare kalmıştır.”

Kadrosunda; Furkan Andıç, Miray Daner, Cengiz Bozkurt, Kerem Aslanoğlu, Yasemin Yazıcı, Selen Uçer, Çiçek Dilligil, Mine Tüfekçioğlu, Nizam Namıder gibi birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar otururken, senaryosunu ise Erkan Birgören kaleme alıyor.

Kara Tahta, 18. bölümü ile 17 Ağustos Çarşamba günü TRT1’de.