Ana sayfa Sosyal Medya Kara Tahta dizisi final yapan Furkan Andıç soluğu bakın nerede aldı!..

Kara Tahta dizisi final yapan Furkan Andıç soluğu bakın nerede aldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde Furkan Andıç, Miray Daner ve Cengiz Bozkurt’un yer aldığı TRT1 dizisi Kara Tahta 31 Ağustos Çarşamba günü yayınlanan yirminci bölümüyle ekranlara veda etti.

Dizide ‘Atlas’ karakterini canlandıran oyuncu Furkan Andıç dizi final yapar yapmaz tatile çıktı. Yaz boyunca sette olan ve yoğun bir çalışma temposunda yorulan oyuncu tatilde yorgunluk atıyor.

Güneş ve denizin tadını çıkaran Furkan Andıç, tatil pozlarını instagram hesabından takipçileriyle paylaşıyor. Yakışıklı oyuncu son instagram paylaşımında, teknedeki fotoğrafını “Savrulduk” notuyla yayınladı.

Kara Tahta dizisi final yapan Furkan Andıç soluğu bakın nerede aldı!.. 7

Oyuncunun paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Kara Tahta isimli dizinin başrolünde yer alan Furkan Andıç, partneri Miray Daner ‘le çok iyi bir ikili oldu. Dizinin yaz dönemi boyunca devam etmesi iki ünlü oyuncunun hayranlarını da sevindirmişti.

Öte yandan, bugüne kadar genellikle romantik komedi türündeki yapımlarda rol alan Furkan Andıç,  dram türündeki yapım olarak öne çıkan Kara Tahta’da yeteneklerini sergileme fırsatı buldu. Oyuncunun dizide canlandırdığı öğretmen ‘Atlas’ karakteri oldukça sevildi, Andıç performansıyla hayranlarından övgü dolu yorumlar aldı.