Ana sayfa Dizi Haberleri Tozluyaka dizisinin gençleri; eğlenceli, samimi ve enerjik halleriyle parmak ısırtıyor!

Tozluyaka dizisinin gençleri; eğlenceli, samimi ve enerjik halleriyle parmak ısırtıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yaz döneminde başlayan Tozluyaka dizisi iyi bir çıkış yaptı. Tecrübeli isimler ile birlikte genç oyuncuların enerjisi izleyicilere geçti. Hikayesi de beğenilen dizinin kış sezonunda gün değiştirerek Pazar akşamları yoluna devam etme kararı verildi.

Fox TV’nin Eylül ayı ile birlikte başlayan kış sezonunda diziden iyi reytingler beklediği biliniyor. Dizinin setindeki manzara bakanlar ise bu hikayenin hiç bitmemesini istiyor. Tozluyaka dizisinin setinde yaşananlar zaman zaman kamera arkası görüntüleri ile paylaşılıyor.

Tozluyaka dizisinin gençleri; eğlenceli, samimi ve enerjik halleriyle parmak ısırtıyor! 39

Sosyal medya platformlarında yayınlanan son kamera arkası görüntülerin anlattığı pek çok detay var. Öncelikle dizinin setinde tecrübeli ya da genç oyuncular olsun, herkesi neşe içinde bir süreç geçiriyor. Sette çekimlerin çok eğlenceli geçtiği ve genç oyuncuların yüksek enerjileri ile ortamı hemen ısıttıklarına şahit olabilirsiniz.

Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar ve Begüm Birgören dizinin tecrübeli isimlerini oluşturuyor. Bazıları ilk kez sete çıkan genç oyuncular da kısa sürede izleyicilerin takdirini kazanmayı başardı.

Tozluyaka dizisinin gençleri; eğlenceli, samimi ve enerjik halleriyle parmak ısırtıyor! 40

Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Duygu Özşen, Özgür Foster ve Ahmet Haktan Zavlak rollerindeki başarıyla konuşuluyor. Sosyal medyada sürekli gündem olan genç oyuncuların setteki halini gören hayranları da Tozluyaka dizisine biraz daha bağlandı.

Hikayesi sürükleyici olan, tecrübeli oyuncular ile genç isimleri bir araya getirerek iyi bir sinerji oluşmasının sağlandığı dizinin, heyecanlı yeni bölümleri de merakla bekleniyor.