Ana sayfa Dizi Haberleri Kara Tahta dizisinin hayal kırıklığı yaratmasının altındaki nedenler!

Kara Tahta dizisinin hayal kırıklığı yaratmasının altındaki nedenler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında ilk bölümü çarşamba akşamı yayınlanan Kara Tahta dizisi ne yazık ki beklentileri karşılayamadı… Diziyi izlemek için büyük heyecan duyan izleyiciler, gördükleri manzara karşısında çok şaşırdı.

Her şeyden önce akıcı bir hikaye sunamayan dizinin, her şeyi tek bir bölümde izleyicinin önüne koymaya çalışması ile seyirciyi yordu… Fragmanlarını izleyenler ne kadar güzel bir hikaye olduğu konusunda emindi. Ancak bölümü izleyenler, fikirlerini hemen değiştirdi. Temponun çok ağır olmasının yanı sıra, Miray Daner’in canlandırdığı Irmak karakterindeki donukluk da dikkat çekiciydi.

Irmak karakterinin çekimserliğinden rahatsız olan izleyiciler, hikayenin heyecan eksikliğini de hemen hissetti. Beklenti çok yüksek olmasına rağmen, ilk bölüm sonrasında sosyal medyada yorum yapan izleyiciler, “Beklentim çok yüksekti ama bildiğimiz klasik dizilerden birisi” diyerek daha önce benzerlerinin çok yayınlandığı itirazlarında bulundu.

Gerçekçilik noktasında da dizinin sıkıntıları vardı. Furkan Andıç’ın canlandırdığı karakterin ilk bölümde yaptıkları izleyiciler için inandırıcılıktan uzaktı… Tek başına hesaplaşan, herkesi bir günde gören ve normal hayatın akışına pek de uymayan Atlas karakterinin durumu da eleştiri konusu yapıldı.

Kara Tahta dizisinin hayal kırıklığı yaratmasının altındaki nedenler! 84

Merak unsurunun eksik olması da gelecek bölümler adına büyük bir sıkıntıyı ortaya koyuyor. Bir dizi hayranı, “Merakta bıraktığı bir şey yok” diye yorum bıraktı.

Senaryoda yaratıcılık eksikliği olduğunu da düşünen izleyiciler, çok başarılı bir kadronun zayıf ve daha önce birçok örneği bulunan bir hikaye ile harcandığı düşüncesini de ortaya koydu…

Kara Tahta dizisinin beğenenler de vardı ama sosyal medyaya daha çok eleştiriler yansıdı. Şimdi herkesin gözü 6 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 2. bölümün üzerinde. Hikayenin biraz daha hareketlenmesi, daha çok merak unsurunun ortaya çıkması beklentileri var. Dizinin ağır temposunun da bir şekilde hızlanması gerektiği ortada.