Ana sayfa Dizi Haberleri Kara Tahta final yaptı, Gönül Dağı geri döndü, Mükemmel Eşleşme dizisinde taşlar yerinden oynadı!

Kara Tahta final yaptı, Gönül Dağı geri döndü, Mükemmel Eşleşme dizisinde taşlar yerinden oynadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanan Kara Tahta isimli dizi çarşamba akşamı yayınlanan 20. bölümü ile birlikte final yaparak ekran ömrünü tamamladı. Dizinin 10. bölümünde final yapması gibi bir durum ortaya çıkmış ama daha sonra bu karardan geri dönülmüştü. Miray Daner ile Furkan Andıç ikilisinin başrolündeki dizinin hayranları da 20 bölüm süren hikayenin başarılı bir şekilde tamamlanmasından memnun kaldı.

Kara Tahta dizisinin final yapması ile birlikte çarşamba akşamları TRT1’in hangi diziyi yayınlayacağı merak ediliyordu. Aynı zamanda 3 Eylül Cumartesi günü itibariyle de Gönül Dağı dizisi 66. bölümü ile birlikte yeniden ekranlara döndü. Gülsim Ali İlhan’ın canlandırdığı Dilek karakterinin ölümünden sonra Berk Atan’ın canlandırdığı Taner karakterinin derin bir uçuruma sürüklendiği dizinin üçüncü sezonu başlamış oldu.

Gönül Dağı dizisini bekleyen milyonlarca dizi hayranı bu duruma memnun kalırken, Mükemmel Eşleşme dizisine ne olduğunu da hayranlar merak etti. TRT1’in yaptığı yeni yayın planlamasında Cumartesi günlerinden alınan Mükemmel Eşleşme dizisi, Kara Tahta’nın final yapmasının ardından Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşacak.

Kara Tahta final yaptı, Gönül Dağı geri döndü, Mükemmel Eşleşme dizisinde taşlar yerinden oynadı! 7

İlk 7 bölümü yayınlanan ve beğeni de kazanan Mükemmel Eşleşme dizisinin başrollerinde Ahmet Kayakesen ile Gizem Sevim bulunuyor. Ayrıca tecrübeli isimler; Ayşegül Günay, Asuman Dabak, Volkan Severcan ile Ayhan Taş da dizinin kadrosundaki diğer oyuncular olarak dikkat çekiyor.

27 Ağustos Cumartesi günü yayınlanan 7. bölümün ardından Mükemmel Eşleşme dizisinin sekizinci bölümünü 7 Eylül Çarşamba günü TRT1 ekranında izleyebilirsiniz.

Eylül Öztürk, Cem Zeynel Kılıç, Ayşen Sezeral ve Ebru Şam’ın da yer aldığı dizi, anneleri tarafından tanıştırılan iki gencin aşk hikayesini anlatıyor. Bir aile hikayesi olarak öne çıkan Mükemmel Eşleşme dizisi, yeni gününde ve hikayesinin de yeni bir değişim geçireceği bölümlerle yoluna devam edecek.