Ana sayfa Dizi Fragmanları Aldatmak dizisinin sunumu, Türkiye’deki sorunların bir özeti gibiydi!

Aldatmak dizisinin sunumu, Türkiye’deki sorunların bir özeti gibiydi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yapımını TIMS&B Productions üstlendiği atv’nin yeni dram dizisi Aldatmak büyük bir heyecanla beklenen yapımlardan birisi oldu. Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu gibi çok tecrübeli 3 ünlü ismin de başrolde yer alması dizinin önemini bir kat daha artırıyor.

Aldatmak dizisi ile birlikte 1,5 yıl aradan sonra yeniden ekranlara dönüş yapacak olan Vahide Perçin, Güzide isimli bir hakim karakterini canlandıracak. Güzide, bir aile mahkemesinde görev alıyor ve saygın bir isim olarak çevresi tarafından biliniyor. Güzide’nin ailesinde de otoriter bir yanı var ve tesadüfen öğreneceği gerçeklerle birlikte, hayatı baştan aşağıya değişecek.

Aldatmak dizisinin sunumu, Türkiye'deki sorunların bir özeti gibiydi! 10

Gündem yaratacak güçlü hikayesi ile dikkatleri çeken Aldatmak dizisinin fragmanı da paylaşıldı ve izleyenler, Türkiye’nin son dönemde yaşadığı olayların bir özetini bu dizide buldu. Dizide adalete vurgu yapılıyor ki başrol karakteri hakim hanım ve adaletin sağlanmasının önemini de ortaya konulacak.

Aldatmak dizisinin sunumu, Türkiye'deki sorunların bir özeti gibiydi! 11

Aldatmak dizisinin fragmanında bütün mutlu ailelerin birbirlerine benzediği ifadesi yer alıyor. Fragmanda, her mutsuz ailenin kendisine özgü bir mutluluğu olduğu ve mutluluğun aranılarak bulunamayacağını, insanın kendisinin bunu elde edebileceğini belirten ifadeler dikkat çekiyor.

“Ama binbir emekle yaptığımız mutluluğu yerle bir etmek bir saniye sürer.”

İşte fragmana yansıyan bu söz ve görüntülerde paranın insan hayatını nasıl yönlendirdiğine yönelik görüntüler ile birlikte Aldatmak dizisi, Türkiye’nin son yıllarda yaşadığı değişimi de gözler önüne seriyor.

Değerlerin yavaş yavaş kaybolduğu, adalete olan güvenin azaldığı ve ailelerin ekonomik sorunlarla parçalanmakta olduğu bir dönemi yaşayan Türkiye manzarasını Aldatmak dizisinde görmeniz mümkün.

Aldatmak dizisinin sunumu, Türkiye'deki sorunların bir özeti gibiydi! 12

Yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun üstlendiği dizinin senaryosunu ise Yıldız Tunç kaleme aldı. ‘Aldatmak’ dizisinde saygıdeğer bir aile mahkemesi hakimi olan, ‘Güzide’nin bir tesadüf sonucu öğrendiği gerçekler ile sarsılan hayatı konu alınacak.

Aldatmak dizisinin sunumu, Türkiye'deki sorunların bir özeti gibiydi! 13

Henüz yayın tarihi net olmasa da dizinin Eylül ayında başlaması bekleniyor. Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken, Cem Sürgit, Meltem Baytok gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Aldatmak dizisi, günümüz dünyasının gerçeklerini ortaya koyacak ve izleyiciler kendilerinden birçok detayı bu dizinin içinde bulabilecek.