Ana sayfa Sosyal Medya Oktay Kaynarca’nın Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki sırrı ortaya çıktı!

Oktay Kaynarca’nın Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki sırrı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ben Bu Cihana Sığmazam isimli dizinin Eylül ayının üçüncü haftasında yani 20 Eylül Salı günü ekranda olması bekleniyor. Henüz atv’den yayın tarihi duyurulmasa da beklentiler bu yönde. Oktay Kaynarca hayranları da heyecanla dizinin başlamasını bekliyor. Diziyle ilgili önemli detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

Oktay Kaynarca, yılın başlarında yaptığı açıklamada bu dizinin sezonun lokomotifi olacağını belirterek, çok iddialı konuşmuştu. Bu iddiası için de sete çıkan ve yoğun şekilde çalışan oyuncu, aynı zamanda yapımcı sıfatını da taşıyor. Dizinin hayranları da hikayenin derinliklerinde neler olduğunu çok merak ediyor.

Dizide iki farklı kimlikte göreceğiniz Cezayir karakteri, iki farklı kadına olan aşkıyla da öne çıkacak. Oktay Kaynarca’nın Cezayir karakteri ile hem ailesindeki sorunları çözmeye çalışması hem de devlet için çalışan bir ajan olarak görevlerde bulunması dizinin ana öğeleri olacak.

Köklü ve güçlü bir aileden gelen Cezayir karakteri, devlet için çalışan ama yaralı birisi. Çünkü ağabisi bir sabotaj sonucu yaşamını yitirdi ve Cezayir, bunun intikamı aldı.

Bu süreçten sonra da karakterin kendisi ve ailesi için farklı bir kimlikle hayatını sürdürdüğüne şahıtlik edeceksiniz. İşte iki kimlikli Cezayir’in iki farklı kadın ile bağı ve çocukları olacak. Bu yönden de bakıldığında Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin hikayesi bir hayli derin görünüyor.

Dizinin hikayesindeki diğer detaylar şöyle: Köklü ve güçlü bir aileden gelen Cezayir Türk, devleti için çalışan ve bir sabotaja kurban giden ağabeyinin intikamını alır. Devletin bekası ve ailesinin güvenliği için öldü gösterilerek yeni bir hayata başlar.

Oktay Kaynarca'nın Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki sırrı ortaya çıktı! 7

Cezayir Türk, yurtdışında devam eden operasyonlarda bir yaralanma sonucu sınır tanımayan doktorlardan Firuze ile tanışır. Her ne kadar eşini ve ailesini özlese de onlara bir daha dönemeyeceğini bilmektedir.

Firuze’ye aşık olup yeniden bir aile kuran Cezayir, bir süre sonra deşifre olur ve tekrardan hayata, İstanbul’a dönmek zorunda kalır.

Fakat bu gelişmelerden ne yeni ailesinin ne de yıllardır onu özleyen ve mezarında dua eden ailesinin haberi vardır. Emanet ederek geride bıraktığı İstanbul ise bambaşka bir İstanbul olarak karşısına çıkacaktır.

Güzel Adamlar Medya tarafından hazırlanan dizinin yönetmeni Onur Tuna. Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun ve Ali Can Yaraş’ın senaryosunu yazdığı dizinin müzikleri ise Ercan Saatçi’ye ait.

Oktay Kaynarca, Seyfi Şahin ve Onur Tuna da Güzel Adamlar Medya şirketi ile birlikte yapımcı sıfatıyla ilk dizilerini izleyicilerin beğenisine sunacak.