Ana sayfa Dizi Haberleri Karagül dizisinden Yürek Çıkmazı’na, Mesut Akusta yine kötü adam rollerinin baş tacı oldu!

Karagül dizisinden Yürek Çıkmazı’na, Mesut Akusta yine kötü adam rollerinin baş tacı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mesut Akusta’nın kötü adam rollerinde ne kadar başarılı olduğunu herkes iyi biliyor. Geçen sezon yer aldığı Teşkilat dizisinde iyi bir adam karakteri ile izleyicilere farklı yüzünü gösteren oyuncu, yeni sezonda ise Yürek Çıkmazı dizisi ile birlikte eski günlerine geri döndü.

Karakter yaratma ustası olarak bilinen ünlü oyuncu, Karagül isimli unutulmaz dizideki Kendal karakteri ile fenomen haline gelmişti. Şimdi de yine fenomen olmaya aday bir başka kötü adam rolüyle ünlü oyuncuyu Yürek Çıkmazı dizisinin Yılmaz’ı olarak izliyoruz. Eşine eziyet çektiren ve onun ölüme doğru sürüklenmesinde payı olan Yılmaz, aynı zamanda çocukları için de bir babadan daha çok bir sorun yumağı oldu.

Yılmaz karakterinin izleyicilerde verdiği derin etki ve sosyal medyaya yansıyan yorumlar, daha 3. bölümü yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisiyle birlikte Mesut Akusta’nın bir kez daha kendisinden çok konuşturduğunu gözlemliyoruz.

Karagül dizisinden Yürek Çıkmazı'na, Mesut Akusta yine kötü adam rollerinin baş tacı oldu! 7

Dizi hayranları, “Yılmaz’ın yaptıklarının cezasını çekmesini bekliyorum” şeklindeki yorumları sosyal medyada dalga dalga yayılıyor. İşte bu hissiyatı vermek ve böyle kötü bir adam rolünde inandırıcı olmak her oyuncunun başarabileceği bir şey değil.

Mesut Akusta, bu tür rollerin ustası olduğu için dizi hayranları Yürek Çıkmazı’na tutuklu kaldı ve Yılmaz karakterinin bunda rolü çok büyük. Kötü bir adam olmadan hikayeler bu kadar büyük merak uyandırmaz ve Mesut Akusta’nın bu işi bir kez daha hakkıyla yaptığına şahitlik ediyoruz.

22 Kasım Salı akşamı yayınlanacak olan Yürek Çıkmazı dizisinin 4. bölümünü milyonlarca izleyici büyük bir heyecan ile bekliyor ise, bunda Mesut Akusta’nın Yılmaz karakterini gerçekten o kişiymiş havasını verdiği oyunculuk başarısının da payı büyük.