Ana sayfa Sosyal Medya Setleri özlediğini itiraf eden Hande Erçel nasıl bir senaryo beklediğini açıkladı!

Setleri özlediğini itiraf eden Hande Erçel nasıl bir senaryo beklediğini açıkladı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Sen Çal Kapımı dizisinde yer aldıktan sonra ekranlara ara veren ünlü oyuncu Hande Erçel, “Mesleğime ilk kez bu kadar ara verdim!” sözleriyle ekranları özlediğinin sinyallerini verdi.

Hello Dergisi’nin yeni sayısı için objektif karşısına geçen oyuncu, sonbahar konseptli çekimde çok özel pozlar verdi ve mesleğiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Hande Erçel, “İlk kez bu kadar ara verdim mesleğime. Ve hiç bilinçle yaptığım bir seçim değildi, bu kadar uzun süreceğini tahmin etmedim, sadece doğru iş olacağına inandığım bir proje olmadı sanırım” ifadelerini kullandı.

Setleri özlediğini itiraf eden Hande Erçel nasıl bir senaryo beklediğini açıkladı! 8

“Tabi iyi ki böyle olmuş diyorum şu an. Her şeyde hayır varmış gerçekten. Ama ben durabilen bir insan değilim, hayatım zaten izole ve yavaş, set beni hızlandıran şey. O yüzden setleri çok özledim”açıklamasını yapan sevilen oyuncu, okuduğunda yerinde duramadığı, hemen ertesi gün setine çıkmak isteyeceği bir senaryo arıyor!

Setleri özlediğini itiraf eden Hande Erçel nasıl bir senaryo beklediğini açıkladı! 9

Hande Erçel hayranları, heyecanla oyuncunun yeni işi konusunda gelecek haberleri bekliyor. Kerem Bürsin ile birlikte başrolünde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisinin dünya çapında başarı kazanması ile büyük popülerlik elde eden ünlü oyuncu, Disney Plus ile anlaşan isimler arasında bulunuyor.

Disney Plus’un projeleri bir bir ortaya çıkarken, Hande Erçel’in ne zaman ve nasıl bir hikaye ile sete çıkacağı da merak konusu olmaya devam ediyor.