Ana sayfa Sosyal Medya Karantina günlerinde Tolgahan Sayışman’ın kilo sorunu yok!

Karantina günlerinde Tolgahan Sayışman’ın kilo sorunu yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şampiyon dizisinin çekimlerine ara verilmesinden bu yana 2 ay geçti… Dizi Mayıs sonu gibi final yapacaktı. Ancak koronavirüs pandemisi ortaya çıkıp da çekimler durdurulunca nasıl bir planlama oluşacak henüz net değil. Tolgahan Sayışman’ın Fırat Bölükbaşı rolü için büyük emek verdiği biliniyor.

Dizi daha başlamadan aylar öncesinde hazırlıklar yapan Tolgahan Sayışman, vücudunu bir boksörün vücuduna benzetmek için özel diyetler uyguladı. 25 bölüm yayınlanan Şampiyon dizisinde başarılı performans sergileyen oyuncu, hayranlarından da takdir gördü. Düşük kalan reytingler Şampiyon dizisinin hak etmediği bir durum oldu. Ancak TRT1, dizinin arkasında durarak sezonu tamamlamasını bekledi.

Şampiyon dizisinin 8-10 bölüm daha devam etmesi bekleniyor. Ama çekimler ne zaman başlayacak bilinmiyor. Tolgahan Sayışman ise kendisini karantinaya aldığı bu dönemde, kilo almaması dikkat çekti.

Oyuncu fit halini sürdürüyor ve her an çekimler başlayacakmış gibi de kendisine bakıyor. Sayışman, instagram hesabından yaptığı son paylaşım ile huzur buldu. Yoğun çalışmalardan sonra 2 aylık rahatlama döneminin oyuncuya iyi geldiği fotoğrafından da anlaşılıyor.

???? Falan filan …

Karantina günlerinde Tolgahan Sayışman'ın kilo sorunu yok! 7