Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel’in içine kaplayan büyük özlem!

Bergüzar Korel’in içine kaplayan büyük özlem!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, hem büyük bir heyecan hem de büyük bir özlem yaşıyor. Mart ayında ikinci oğlu Han’ı dünyaya getiren oyuncu, geçen yıl başladığı tiyatro oyununu çok özledi. Hamileliği nedeniyle sadece 1 sezon sahneye çıkabilen Korel, 2. sezon için sahneye çıkmak istemiş ama doktorları hamileliği nedeniyle uygun bulmamıştı.

Bergüzar Korel, 16 Mayıs 2019 tarihinde Kızlar ve Oğlanlar isimli oyununu ilk kez sahnelemişti. Tek kişilik gösterisiyle hayranlarını bir kez daha mest eden oyuncu, instagram hesabından özlemini ifade eden paylaşım yaptı.

Korel, “Tam bir sene önce bugün. 16.05.19. İlk oyun. Bir gün “yeniden başladık” diyeceğim bu videoyla.. Oyunuma kavuşacağım ve seyircime. inancım sonsuz. Daha da güzel olacak her şey; birlikte” notu ile oyununun fragmanını paylaştı.

İbrahim Çiçek’in yönettiği Craft Tiyatro’nun sahnelediği Kızlar ve Oğlanlar isimli oyun, koronavirüs engeline takıldı. Karantina döneminde toplu gösteriler, tüm sanat faaliyetleri iptal edildi.

Özellikle de insanların iç içe olduğu tiyatroların koronavirüs sürecinden nasıl etkileneceği bilinmiyor.