Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeş Çocukları dizisinde heyecanı doruğa çıkaran gelişme!

Kardeş Çocukları dizisinde heyecanı doruğa çıkaran gelişme!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Detay

Star TV’de dün akşam 9. bölümü ekrana gelen Kardeş Çocukları dizisinde Umay, gerçeği saklaması için Ümran’a baskı yaparken, Hayat ve Hayal arasında da Volkan krizi patlak verdi.

Hayat, bir şekilde Hayal’in arkasından iş çevirmediğini anlatmaya çalışıp onu ikna etti ama İdil, her şeyi berbat etti.

Hayat’ın Volkan’ın evindeki havuza düşme olayından sonra İdil’in kıyafetiyle eve gelmesi, olayları başka bir yere götürdü. Hayat, elbiseleri yeni satın aldığını söyleyip olanlar karşısında kafası karışınca odasına kapandı.

Hayal, onunla konuşmaya çalışsa da ikna edemedi. İdil ise Volkan’ın evinden Hayat’ın ıslak kıyafetlerini alıp getirip Hayal’e verdi ve Volkan’ın yeni evini de ilk kez o duyurmuş oldu.

Hayal ile Hayat arasında yaşanan tartışma tatlıya bağlansa da dizinin son sahnelerinde Hayat’ın Volkan’ın evine gelip “İdil aramızda ne olduğunu biliyor” diye konuştu. Üstelik Hayal’in orada olduğunu farketmeden!

Bu olayı Hayal, Hayat’a nasıl anlatacak merakla beklenirken, Umay ve Ümran arasında da sırlar çoğalmaya başladı.

Cemal’in yaşadığını saklamak zorunda kalan Ümran, evin önüne arabayla gelen ve binmesi için ısrar eden Cemal’e karşı koysa da Hayat’ın geldiğini görünce arabaya bindi.

Kardeş Çocukları dizisinde heyecanı doruğa çıkaran gelişme! 7

Hayat’ın Cemal’in yaşadığını öğrenmemesi için elinden geleni yapan ve Ümran ile Cemal’in tehditlerine boyun eğen Ümran’ın araca bindiğini gören Yıldırım ise onları takibe başladı.

Bu sahnenin ardından final yapan dizinin yeni bölüm tanıtımında ise Cemal’in Ümran’ı sıkıştırıp, Yıldırım’ın neden kendilerini takip ettiği sorguladığı ve onun kim olduğunu öğrenmeye çalıştığı görüldü.

Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç ve Afra Saraçoğlu’nun oynadıkları dizinin 10. bölüm tanıtımında bu anlara şahit olan Volkan’ın Ümran’ı kurtardığı ve Cemal’in peşine düştüğü görülüyor.

O sırada yere düşen Ümran’ın yanına gelen Hayat, Cemal’i görecek diye korkan Ümran ise Volkan’ın kaçan adamı takip etmemesini istiyor.

Hayat, babası bildiği Cemal’in yaşadığını öğrenecek mi?

Bir yıl boyunca kendisini kömürlüğe kapatıp işkence yapan Cemal ile Hayat karşılaşırsa neler olacak?

İzleyici şimdi bu sorunun yanıtını merak ediyor…

İşte Kardeş Çocukları 10. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hayat ve Hayal arasında Volkan krizi patlıyor!

Cemal’in yaşadığını gözleriyle gören ve Umay’la akıl almaz iş birliklerini öğrenen Ümran’ın her ikisiyle de yüzleşmesi çok ağır olur. Ümran, gerçekler ve yalanlar arasında büyük bir seçim yapmak zorundayken, Umay’ın kendi geleceğini Ümran’ın eline bırakmaya hiç niyeti yoktur. Reşat, Yıldırım ve Umay arasındaki geçmişin peşindeyken, Umay’ın gelecek planları Reşat için de sürpriz olur. Umay ve Ümran arasında ipler hiç olmadığı kadar gerilirken, Hayat ve Hayal arasında ise bütün şiddetiyle Volkan krizi patlar. Kızlar arasında yaşananlar, hem Karay’ları hem de Saner’leri etkiler. Rezzan ve Hayat’ın karşı karşıya gelmesiyle Umay için eski defterler açılır. Cemal’in, Ümran’ı Yıldırım’dan kıskanmaya başlaması tehlikeli bir hal alır ve Yıldırım tehlikeye yürüdüğünden habersiz Ümran’ın sırlarını çözmeye başlar.