Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim birinciliği unuttu, Gönül Dağı işleri yoluna koydu!

Kardeşlerim birinciliği unuttu, Gönül Dağı işleri yoluna koydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizilerinin birincilik mücadelesinin ikinci sezonda da devam ettiğini görüyoruz. Ancak Cumartesi rekabetinde önde olan dizinin TRT1’in başarılı yapımı Gönül Dağı olarak bir kez daha tescillendi…

37. bölümü yayınlanan Gönül Dağı dizisi tüm kategorilerde birinci olarak Cumartesi akşamlarının bir numarası olduğunu bir kez daha gösterdi. Dizinin AB ve ABC1 kategorilerinde iki haneli oranlara çok yaklaşması da dikkat çeken bir başka durum oldu.

Tüm kişiler kategorisinde ise atv’nin Kardeşlerim dizisi rakibinin biraz gerisinde kaldı. atv’nin dün akşam Kardeşlerim dizisinin 25. bölümü ile tüm kategorilerde ikincilik elde ettiğini hatırlatalım. Daha önce atv dizisi tüm kişiler kategorisinde birincilikler elde edebilmişti.

Kardeşlerim’in AB ve ABC1’de biraz düşük reytingler almasına rağmen tüm kişilerde çok iyi olduğunu ve izleyicisini kendisine bağladığını görebiliyoruz. Bu da birincilik yarışının önümüzdeki haftalarda da devam edeceğini gösteriyor.

Son Yaz’ı bitiren Fox TV, cumartesi rekabetinde artık Elkızı ile daha etkili oluyor. Yeni dizi, Gönül Dağı ve Kardeşlerim’e bir olumsuzluk yaratmadı. Ancak bu iki diziyi seyretmek istemeyen önemli bir izleyici kitlesini de kendisine çekti.

Elkızı dizisi tüm kişilerde günü altıncı ve AB’de dördüncü olarak tamamladı. Dizinin ABC1’de beşincilik elde ettiğini ve kötü diye nitelendirilemeyecek bir başlangıç yaptığını söyleyebiliriz.