Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim bu sezonun en şanssız dizisi olarak akıllara yazıldı!

Kardeşlerim bu sezonun en şanssız dizisi olarak akıllara yazıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Kardeşlerim dizisi hem hikayesi hem oyunculuk performansları hem de reytingleri ile dikkat çeken bir yapım. Ancak dizinin bir türlü birincilik elde edememesi de büyük talihsizlik. Diziye geçtiğimiz haftalarda üst üste ödüller verildi. Hem en iyi dizi seçildi hem de Yiğit Koçak ve Onur Seyit Yaran gibi genç isimler dizi sayesinde ödüller kazandı.

Tüm bu olumlu ve başarılı gidişata rağmen dizi için büyük bir şanssızlık da dikkat çekiyor.  Tüm kişiler kategorisinde çok etkili olan ve tüm diziler arasında çok iyi reytingler alan Kardeşlerim, bir türlü birincilik elde edemiyor. Gönül Dağı dizisinin çok iyi performans sergilemesi Kardeşlerim dizisi için büyük talihsizlik oldu.

atv’nin çok sevilen dizisi çift haneye yaklaşan reytinglere rağmen birinci olmadığı için bu sezonun en şanssız dizisi olarak tanımlanabilir… Dizi farklı bir günde yayınlansa belki de tüm kişiler kategorisinin bir numarası olarak her hafta zaferini ilan edebilir. Ancak Gönül Dağı dizisinin muhteşem çıkışı devam ettiği için Kardeşlerim bu durumun şanssızlığını yaşıyor.

Kardeşlerim bu sezonun en şanssız dizisi olarak akıllara yazıldı! 7

25 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanan 34. bölüm yine büyük ilgi gördü. Yine çift haneye çok yaklaşan tüm kişiler kategorisinde ikincilik geldi. AB ve ABC1’de daha düşük reytingler alan dizi, her iki kategoride de dördüncülük elde etti.

Genç oyuncularla tecrübeli isimlerin bir arada bulunduğu dizinin setinde keyifler yerinde. Gelen reytingler ve sosyal medyada sürekli günün konusu olabilen Kardeşlerim için 2021 yılı güzel bir şekilde tamamlandı.

Dizi hayranları heyecanla 35. yeni bölümü bekliyor. atv’de yapılan duyuruda dizinin yeni bölümünün 8 Ocak Cumartesi akşamı izleyicilerle buluşacağı belirtildi. Dizi yılbaşı nedeniyle bir hafta ara verecek.

İşte Kardeşlerim dizisinin 35. yeni bölümünden ilk görüntüler: