Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi 2021 yılını yine bir başarı ile tamamladı!

Gönül Dağı dizisi 2021 yılını yine bir başarı ile tamamladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Gönül Dağı, cumartesi akşamları büyük başarılar kazanmaya devam ediyor. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin her bölümü izleyicilere büyük keyif veriyor.

2021 yılı sona ererken Gönül Dağı dizisinde de 45. bölüm geride kaldı. Dizi 2021 yılını yine tüm kategorilerde birincilikler elde ederek tamamlamış oldu. Çift haneli reytingler elde eden Gönül Dağı, son dönemde bunu başarabilen birkaç diziden birisidir.

Kuruluş Osman ve önceki haftalarda Camdaki Kız dizileri tüm izleyici gruplarında çift haneli reytingler elde edebiliyordu. Gönül Dağı ise artık bunu alışkanlık haline getirdi. Dizinin birçok kez çift haneli reytinglerle tüm kategorilerde zirvede yer aldığına şahit olduk.

2021 yılını geride bırakan dizinin çekimleri Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde yapılıyor. Soğuk havaya ve birçok zorluğa rağmen ekip hem yoğun hem de özveriyle işlerini sürdürüyor.

TRT1’den yapılan paylaşımda ise Ocak ayında Gönül Dağı’nın ekranda olmaya devam edeceği belirtildi. Ancak 46. yeni bölüm tarihi verilmedi. Dizinin yılbaşı nedeniyle kaç hafta ekrana ara vereceği henüz netleşmedi.