Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisiyle parlayan Lizge Cömert’in kariyeri için büyük hayalleri var!

Kardeşlerim dizisiyle parlayan Lizge Cömert’in kariyeri için büyük hayalleri var!

tarafından ker_def

Genç oyuncu Lizge Cömert, Kardeşlerim isimli dizi projesindeki başarısı ile büyük dikkat çekti. 2001 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 2021 ile 2024 yılları arasında 132 bölüm süren Kardeşlerim dizisinde Süsen karakteri ile yer aldı.

Bu karakter ile dizi dünyasına adım atan ve daha ilk projesinde 4 yıllık büyük bir serüven ile kariyerine güçlü bir başlangıç yapan oyuncu, yurt dışında da tanınan genç isimler arasına katıldı.

Lizge Cömert, Kardeşlerim dizisinin bitmesinin ardından dinlenme dönemine başladı. Oyuncu, katıldığı etkinlikte görüntülendi ve şu anda hayatında her şeyin yolunda olduğunu söyledi.

Kendisinden beklentinin çok yüksek olduğunun ve sosyal medyaya bunun yansıdığının hatırlatılması üzerine Lizge Cömert, kariyeri konusunda neler planlandığı ile ilgili bazı bilgiler paylaştı.

Oyuncu, “Şu anda okuduğum tüm projeler gerçekten çok güzel, inanılmaz istediğim bir iş var, bakalım. Benim için en güzeli hangisi ise o olsun, umarım en güzelini seçerim” diye konuştu.

Fanlarının kendisine olan büyük ilgisine şaşıran ve sosyal medyayı fazla kullanmadığını ifade eden genç oyuncu, birçok etkileşimden haberdar olmadığını ifade etti.

Hayranlarının ilgisinden mutlu olan Lizge Cömert, “Ben bütün hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum. Başarılı işler istiyorum, çok güzel projeler istiyorum, olacak hepside…” şeklinde konuştu.

En büyük hayalini söylemek istemeyen Lizge Cömert, henüz oyunculuk kariyerinde yolun başında olmasına rağmen güçlü bir çıkış yakalayarak dikkatleri üzerine çekti.