Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizi hayranları isyan ediyor ama reytingler farklı konuşuyor

Kardeşlerim dizi hayranları isyan ediyor ama reytingler farklı konuşuyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşan Kardeşlerim dizisinin senaryosunun ilerleyişine yönelik olarak birçok izleyici eleştiri yapıyor. Hatta dizinin artık sıkmaya başladığını ve bırakmayı düşündüklerini belirtenler de sık sık sosyal medyada olumsuz paylaşımlar yapıyor.

atv ekranlarında yer alan Kardeşlerim bir dram dizisi ve ikinci bölümü ile yoluna devam ediyor. Dizinin hem tecrübeli hem de genç isimlerden kurulu bir kadrosu var. Hikayenin gidişatına yönelik eleştiriler artmış olsa da reytingler çok iyi gelmeye devam ediyor.

atv’nin tüm kişiler kategorisinde birincilik beklediği dizi, bu hedefe ulaşmaya çok yaklaştı. Gönül Dağı dizisi ile yarış halinde olan Kardeşlerim, rakibine çok yaklaştı.

26. bölümü ile tüm kategorilerde ikincilik elde eden dizinin, tüm kişilerde birinciliği çok küçük bir farkla kaçırdığını belirtelim. Dizinin hayranları hikayenin gidişatına yönelik eleştirilerde bulunsa da yine de ekran başından ayrılamıyor. Bu durum da reytinglerin çok iyi gelmesini sağlıyor.

Kardeşlerim dizisi biraz daha tempo artırır veya Gönül Dağı düşüş yaşar ise birincilik el değiştirebilir. Asiye ile Doruk hayranları yapımı en çok eleştiren kitle olarak dikkat çekiyor. Bu iki karakterin yeniden eski günlere dönmesini bekleyen bu gruptaki izleyiciler, reytingler biraz düşerse senaristin yola geleceği fikrine sahip.

Dizide Celil Nalçakan’ın canlandırdığı Akif karakterinin yaptıklarının hesabını ödemesi gerektiğini düşünen birçok kişi de var. Senarist ise bu karakteri güçlü bir şekilde hikayede etkili bir şekilde tutmayı tercih ediyor.

Akif, iki kadının kendisine karşı kurduğu işbirliğinden de sıyrılmanın yollarını bulacaktır. Kaan’ın Akif’in oğlu olması konusu da dizinin 27. bölümünde netleşmesi beklenen bir durum… 6 Kasım Cumartesi akşamı Kardeşlerim dizisinin 27. bölümü yayınlanacak ve ilk fragmanda önemli detaylar var.