Ana sayfa Sosyal Medya Halit Özgür Sarı’nın ayrılığı Kardeşlerim dizisinde büyük boşluk yarattı!

Halit Özgür Sarı’nın ayrılığı Kardeşlerim dizisinde büyük boşluk yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde Kadir karakterine hayat veren Halit Özgür Sarı, son yılların hızlı yükseliş yaşayan isimlerinden birisi oldu. Üst üste yer aldığı etkili projelerdeki fırsatları iyi değerlendiren 28 yaşındaki oyuncu, iyi bir kariyere sahip.

atv ekranında yayınlanan Kardeşlerim dizisinin 29. bölümünde Kadir karakterinin hikayesi bitti. Halit Özgür Sarı da hikayeye veda etti. Oyuncunun kendisinin ayrılmak istediğine yönelik bilgiler var. Yoksa Kadir karakterinin Kardeşlerim dizisinden gönderilmesi çok akıllıca bir hamle değil…

Kadir’in gidişi zaten hikayede önemli bir boşluk yaratmaya başladı. Dizide yine dram ve aşk konusunda önemli gelişmeler var. Kadir’in ölümü ile kardeşlerin yaşadığı acı dolu görüntüler hikayenin güçlenmesini sağladı.

Senaristler de bu ayrılığın üzerine güçlü sahneler yazarak Kadir’in gidişinden fazlasıyla faydalanıyor. Ancak hikayenin tam merkezinde yaşanan büyük boşluğun nasıl doldurulacağını kimse bilmiyor.

Halit Özgür Sarı ise diziler konusunda seçici olmaya ve hızlı adımlar atmamaya kararlı. Oyuncu şimdilik dinlenmek istiyor. Bir süre de projelerde yer almak istemeyen oyuncuya birçok teklif de yapıldı.

Oyuncu senaryo okuyor ve kaçırılmayacak bir iş olursa beklenenden daha erken de setlere dönerse kimse şaşırmasın.