Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisi artık Kuzey Yıldızı ve Gönül Dağı’na daha da güçlü bir rakip oldu!

Kardeşlerim dizisi artık Kuzey Yıldızı ve Gönül Dağı’na daha da güçlü bir rakip oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları reyting yarışında artık yeni bir denklem var. Dram yapımı olan Kardeşlerim, atv ekranında izleyicilerle buluşmaya başladı. İlk bölümü yayınlanan dizi, daha şimdiden geniş bir izleyici kitlesinin dikkatini çekti.

Hüzünlü bir hikayesi olan, anne ve babasını kaybeden 4 kardeşin hikayesinin anlatıldığı diziye yönelik sosyal medyada çok olumlu yorumlar yapılıyor. Birçok dizi hayranı hemen her sahnede ağladıklarını belirten yorumları ile sosyal medyada birlerce mesaj bırakıyor… Kardeşlerim ilk iki bölümü ile izleyiciden geçer not aldı.

Dizinin iyi gelmekte olan reytinglerinin hikaye derinleştikçe daha da artması bekleniyor. İşte bu noktada hem Gönül Dağı hem de Kuzey Yıldızı’nın karşısında atv dizisinin daha güçlü sonuçlarla ekranda etkinliğini artırması bekleniyor.

Dizinin 6 Mart Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 3. bölümünün de reytinglerinin yüksek gelmesi kimseyi şaşırtmayacaktır. Kuzey Yıldızı ile ikinci en çok izlenen dizi olma yarışı yapan Kardeşlerim orta vadede Gönül Dağı dizisinden de izleyici çekebilir.

Dizinin 3.bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Yayınlanan fragman yine hüzün dolu. Kardeşlerim hayranları mendilleri hazırlasın, yine ağlayacak çok sahne var… İşte Kardeşlerim 3. bölüm fragmanı:

Tek dertleri hayat mücadelesi olan dört kardeşin iç burkan, sevgi dolu hikâyesi…

Başrollerini Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un paylaştığı Kardeşlerim, herkese ve her şeye rağmen kopmayan, düştükçe birbirine tutunup yeniden ayağa kalkan gençlerin umut dolu öyküsünü ekrana getiriyor.