Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisi, geç kalan Fox TV’nin elinde patlayabilir!

Savaşçı dizisi, geç kalan Fox TV’nin elinde patlayabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Savaşçı dizisinin büyük bir hayran kitlesi halen var… 99 bölümü yayınlanan ve 4 sezon boyunca da izleyicileri büyük bir heyecana sürükleyen dizinin yeni sezonu için de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Eskişehir’de ekip müthiş zorlu bir ortamda, soğuk havaya rağmen işini özveriyle yerine getiriyor.

Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli’nin yanına şimdi de ekibe yeni katılan Tamer Karadağlı, Ediz Hun, Anıl Tetik, Erkan Meriç, Serenay Aktaş ve Ekin Mert Daymaz da bulunuyor. Yani kadro çok iddialı. Birçok Savaşçı hayranı Berk Oktay’ın canlandırdığı Kağan Bozok karakterini özleyecek belki ama, yeni gelen isimler onun yerini mutlaka dolduracaktır.

Ancak öyle ilginç durumlar yaşanıyor ki, Fox TV’nin ne yaptığını anlamak imkansız. Kanallar bir bir günleri kaparken ve dizilerini de izleyici sadakati oluşturacak şekilde hızla yayına alırken, Fox TV elinde başarılı olmuş bir işin hem de daha iyi versiyonunu tutuyor.

Peki ne için? Sen Çal Kapımı dizisinin reytingleri iyice düştü ve yükselme şansının olmadığı artık net bir şekilde ortada. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi de şimdiye kadar çok başarılı bir iş çıkardı ve görevlerini yaptılar. Ancak Sen Çal Kapımı’nın Cumartesi akşamları artık gidebileceği fazla bir yer de yok.

Savaşçı dizisi, geç kalan Fox TV'nin elinde patlayabilir! 8

Dün akşam gelen reytingler de aslında Cumartesi akşamlarının artık Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizisi tarafından paylaşılmakta olduğunu gösteriyor. Yani bu saatten sonra Fox TV, Savaşçı dizisini yayına alsa bile işi zor olabilir ve bu kadar fazla beklemesi nedeniyle de dizinin yeniden eski izleyicisini kazanması çok zorlaşabilir.

Çünkü hem Gönül Dağı hem de Kardeşlerim dizileri artık izleyici sadakatini oluşturdu. Her iki yapım da tüm kişiler, yani Savaşçı’nın en iddialı olduğu kategoride izleyicinin büyük bölümünü kaptı. Peki bu durumda Savaşçı Cumartesi gününe gelirse ne kadar başarılı olabilecek?

Fox TV, Savaşçı dizisini bekleterek hata yapmış olmuyor mu? Pazar günleri yayınlanan Savaşçı yeniden bu güne getirilse, Kefaret’in elde ettiği reytingi bile alabileceği şüpheli. Zira karşısında Teşkilat gibi güçlü bir TRT1 dizisi var.

Şimdi Fox TV yöneticileri “Keşke Savaşçı’yı önceden başlatıp da yol alsaydık, izleyiciyi başka yapımlara kaptırmasaydık” diye düşünüyor mudur acaba?

Savaşçı dizisi, geç kalan Fox TV'nin elinde patlayabilir! 9

Zira gelen reytinglere bakılır ise hafta sonu için Savaşçı dizisini izleyecek olan kitle 3 dizi tarafından paylaşıldı… Hafta içine gelse daha farklı bir tablo var ve Savaşçı için pek de hayırlı olmayabilir…

Sonuç olarak, Fox TV’nin Sen Çal Kapımı’nı ekranda tutma çabası, Savaşçı dizisine pahalıya mal olursa kimse şaşırmasın…

Sen Çal Kapımı iyi bir diziydi ama artık eskisi kadar etkili değil ve ortalamanın altında gelen reytinglerin daha yukarı çıkması mümkün görünmüyor.