Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisi reytinglerde iyi başladı, Sen Çal Kapımı kötü etkilendi!

Kardeşlerim dizisi reytinglerde iyi başladı, Sen Çal Kapımı kötü etkilendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında dün akşam yeni bir dizi başladı. Dram projesi olan, izleyen herkesin ağlamadan duramadığı bir yapım olarak dikkat çeken Kardeşlerim hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile dikkat çeken bir iş…

Başrollerini Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un paylaştığı Kardeşlerim, herkese ve her şeye rağmen kopmayan, düştükçe birbirine tutunup yeniden ayağa kalkan gençlerin umut dolu öyküsü.. Hikayenin 1. bölümünün nasıl sonuçlar alacağı çok merak ediliyordu. Dizinin iyi bir başlangıç yaptığını söylemek yanlış olmaz.

Total kategorisinde 5’li reytingler alan Kardeşlerim, 6. sırada günü tamamladı. Aynı kategoride Sen Çal Kapımı’nın bu hafta ilk 10 içine girememesi dikkat çeken bir detaydı. 4’lü reytinglerin altına gerileyen Sen Çal Kapımı, Kardeşlerim’in gelişinden olumsuz etkilenen tek dizi olarak gözüküyor. Fox TV dizisi dün akşam 12. sırada yerini alabildi. Bu düşüş pek de iyi olmadı.

AB’de 4’lü seviyelerde olan dizi günü 7. tamamladı. ABC1’de de yine 4’lü oranlarda gelen reytinglerle Kardeşlerim 8. sırada yerini aldı. Yeni başlayan bir dizi için özellikle totalde güçlü bir başlangıç yapması çok önemliydi. Bu noktada Show TV’nin Kuzey Yıldızı dizisi ile rekabet edeceği gözüken Kardeşlerim, dram projesi olduğu için ilerleyen haftalarda öne geçme potansiyeline sahip,

Kardeşlerim dizisinin geri dönüşlerine bakıldığında izleyicilerin memnun kaldığı, yeni bölümü merak ettikleri ve diziyi başarılı buldukları da görülüyor. Yani ikinci bölüm çok daha iyi reytingler alabilir.

Kardeşlerim dizisi reytinglerde iyi başladı, Sen Çal Kapımı kötü etkilendi! 2

Dizinin AB ve ABC1 performansları da fena sayılmaz. Hatta bu kategorilerde önümüzdeki hafta yükselişin daha fazla olması da bekleniyor. Elbette ki Cumartesi akşamları tüm kategorilerde iki haneli reytingleri elde eden ve çok iyi performanslar ortaya koyan Gönül Dağı dizisinin Kardeşlerim’den olumsuz etkilenmesi şimdilik pek de mümkün görünmüyor.

Kuzey Yıldızı dizisi de dün akşam görüldü ki, totalde güçlü bir şekilde yoluna devam edecek. AB’de 3’ün altına düşen Show TV dizisi, ABC1’de ise iyi konumda bulunuyor.

AB ve ABC1 gruplarında Kardeşlerim dizisinden daha iyi oranlar elde eden Sen Çal Kapımı, günü AB’de 6. sırada bitirirken, ABC1’de ise 7. oldu. Ancak Kardeşlerim dizisinin gelecek hafta Sen Çal Kapımı bu iki kategoride de geride bırakması pek şaşırtıcı olmayacaktır.

İşte 20 Şubat Cumartesi günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

İŞTE TOTAL’DE İLK 10 PROGRAM

Kardeşlerim dizisi reytinglerde iyi başladı, Sen Çal Kapımı kötü etkilendi! 3

Kardeşlerim dizisi reytinglerde iyi başladı, Sen Çal Kapımı kötü etkilendi! 4