Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinde bu ayrılık hiç iyi olmadı!

Kardeşlerim dizisinde bu ayrılık hiç iyi olmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizi hayranları yeni sezonda yine atv ekranı başında yerlerini aldı. İyi reytingler getirmeye devam eden dizi, 22. bölümü ile tüm kişiler kategorisinde bir kez daha birincilik elde etti. Gönül Dağı dizisini küçük farkla bile olsa geçmeyi başaran dizi için AB ve ABC1 kategorilerindeki sonuçlar da iyi gelmeye devam ediyor.

Kardeşlerim dizisinin hikayesinde yeni sezonda önemli değişiklikler yaşandı. Dizi hayranları gelişmelerden ve hikayenin akışından çok memnun. Dizinin 22. bölümü 2 Ekim Cumartesi günü yayınlandı ve bir sahne büyük dikkat çekti.

Asiye ve Doruk karakterleri dizinin hikayesinin en sevilen isimleri… Su Burcu Yazgı Coşkun ile Onur Seyit Yaran ikilisi de güzel bir dizi çifti oldu. Sosyal medyada çok konuşulan bu çift için binlerce mesaj paylaşılıyor.

Aralarındaki yaş farkına rağmen Onur Seyit Yaran’ın daha genç gözükmesi ikilinin ekrandaki uyumunu pekiştiriyor. Kardeşlerim dizisinin 22. bölümüne yansıyan sahnede ise Doruk ve Asiye hayranları büyük şok yaşadı.

Kardeşlerim dizisinde bu ayrılık hiç iyi olmadı! 8

Dizide Eren Ören’in canlandırdığı Kaan karakteri ile Asiye’nin edebiyat sohbetini yanlış anlayan Doruk, ortalığı fena halde gerdi.

Asiye, “Doruk sen benim sevgilim değilsin artık, bunu sok kafana” diye konuştu. Doruk ise, sevgilisiymiş gibi sürekli Asiye’nin kendisini azarlamasından rahatsız olduğunu söyledi.

İzleyicilerin büyük dikkatle takip ettikleri sahnede Doruk, “Hala unutamadın beni değil mi, seninle ilgilenmediğim için çıldırıyorsun. Hala ne istiyorsun benden” diyerek çıkıştı.

Kaan ya da başka bir arkadaşı ile olan konuşmalarına karışmaması gerektiğini söyleyen Asiye’nin tavırları Doruk’u deli etti. Kaan’ın Asiye ile ilişkisi olduğunu zanneden Doruk, “Ben bile seni bu kadar kolay tavlayamamıştım” diye konuşunca Asiye çıldırdı. Asiye’nin tokat atması ile birlikte izleyicilerin çok sevdikleri bu çiftin ayrılığının uzun süreceği de ortaya çıktı.

Kardeşlerim dizisinde bu ayrılık hiç iyi olmadı! 9

Asiye, “İğrençsin” diye çıkışırken, Doruk da “Senin yüzünden iğrenç bir insan oldum” diye karşılık verdi.

Asiye’nin tavırlarına sinir olan dizi hayranları sosyal medyada binlerce mesaj paylaştı. Asiye’nin meseleyi gereksiz yere uzattığını söyleyenlerin yanı sıra, bu sahneyi saçma bulanlar da oldu.

Sosyal medya platformlarında “Bu çift ayrılmasın” diye yorumlar yapıldı. Kardeşlerim dizisinde Doruk ve Asiye ayrılığı izleyicilerin yüreklerinde bir yara olarak kaldı.