Ana sayfa Sosyal Medya Yargı izleyicisi merak ediyor! Engin her şeyi bu kadar nasıl biliyor?

Yargı izleyicisi merak ediyor! Engin her şeyi bu kadar nasıl biliyor?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D’nin çok iddialı dizisi Yargı’da her hafta izleyicinin heyecanı doruğa ulaşıyor. Oya gibi işlenmiş hikayesiyle izleyiciye gerçek bir dizi keyfi sunan Yargı’nın son bölümlerinde Engin’le ilgili izleyicilerin çok dikkatini çeken bir ayrıntı var.

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı Yargı dizisi hiç kuşkusuz bu sezonun en başarılı işlerinden biri oldu. Öyle ki büyük bir merak konusu olan katilin ortaya çıkması dahi dizinin reytinglerini etkilemedi.

Katil Engin çıktı, hapse girdi. Engin’i hapisten çıkarmak için de teyzesi Seda devreye girdi. Ancak Engin hapisaneden oyunlar çevirmeye devam ediyor. Hapishanede olmasına rağmen Engin’in bunca oyun çevirebilmesi de izleyicilerin dikkatini çekiyor.

İzleyiciler başlarda pasif gibi görünen Engin’in nasıl olup da hapishaneden bu kadar işler çevirebildiğini merak ediyor. Dizinin senaryo yazarı Sema Ergenekon, Yargı’nın yeni sezonunun tanıtım filmini sosyal medya hesabından paylaştı. Takipçileri de yanıt olarak Engin’in bu kadar ön plana çıkarılmasına tepki gösterdi.

Bir izleyici tepkisini “Engin her şeyi nasıl bu kadar iyi biliyo anlamadım? Vardır bir bildiğiniz diyorum yoksa kıvırcık saçları varken hiç böyle zeki değildi değildi bu çocuk. Saçları kesince açıldı mı kafası?” paylaşımıyla tepkisini gösterdi.

Yargı izleyicisi merak ediyor! Engin her şeyi bu kadar nasıl biliyor? 13

Bir başka izleyici de Engin’in bu kadar iş çevirici biri haline geldiğinin nasıl açıklanacağını çok merak ettiğini söyledi ve şöyle yazdı: “Eğer Engin’nin bilgileri nasıl elde ettiğinin altı doldurulmazsa açıkta kalacak bir çok şey. Engin suçlu olduğu ortaya çıktığında salya sümük ağlayan bir karakterdi. Bazı bilgileri önceden tıplaması lazım. Zafer gibi. Nasıl açıklanacak meraktayım.”

Yargı izleyicisi merak ediyor! Engin her şeyi bu kadar nasıl biliyor? 14

Bir izleyici ise Engin’in bunca şeyi planlayabilmesi için emrinde bir istihbarat birimi bulunması gerektiğine dikkat çekti. İzleyici, “Engin’in birden suç dehası olması filan da tamam ama herkesin açığını iki-üç günde bulması için tüm ajan ve istihbaratın emrinde olması gerekir. Memleket Engin’e mi çalışıyor? Bu konu sağlam açıklanırsa helal olsun ama uysa da koydum, uymasa da koydumsa dizi kendi kafasına sıkar.” diye yazdı.

Yargı izleyicisi merak ediyor! Engin her şeyi bu kadar nasıl biliyor? 15

İzleyicilerin bu konuyla ilgili yorumlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Yargı izleyicisi merak ediyor! Engin her şeyi bu kadar nasıl biliyor? 16 Yargı izleyicisi merak ediyor! Engin her şeyi bu kadar nasıl biliyor? 17 Yargı izleyicisi merak ediyor! Engin her şeyi bu kadar nasıl biliyor? 18 Yargı izleyicisi merak ediyor! Engin her şeyi bu kadar nasıl biliyor? 19