Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde senaristin aldatmacası ters tepti!

Kardeşlerim dizisinde senaristin aldatmacası ters tepti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Kardeşlerim dizisinde 36 bölüm geride kaldı. Dizi oyuncularının koronavirüse yakalanması ve yılbaşı nedeniyle verilen ara ile birlikte 2 hafta ekranda olmayan dizi, geçen hafta yeniden izleyicileri ile buluşmuştu. 36. bölümü de 22 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanan dizi, tüm kişiler kategorisinde iyi reytingler elde ederek ikinci sırada yer aldı.

Ancak dizinin AB ve ABC1 kategorilerinde beşinciliğe kadar gerilemesi dikkatlerden kaçmadı. Bu iki kategoride de 2021 yılındaki reytingleri arayan dizinin güçlü hikayesine yönelik izleyicilerden bazı eleştiriler de gelmeye devam ediyor.

Kardeşlerim dizisinin hayranları bölümün sıkıcı olduğunu ve yan karakterlere çok fazla süre ayrıldığı ve ana konuların arada kaynamaya başladığı eleştirilerinde bulunuyor. Asiye ile Doruk sahnelerinin daha fazla olmasını da isteyen dizinin hayranları, fragmanlardaki havayı dizide bulamadıkları için mutsuz olduklarını ifade ediyor.

Asiye ve Doruk’un barıştıklarını yönelik bir hissiyat verilirken, senaristlerin bunu bir hayal olarak kurgulamaları ise tepkilerin ana sebebi oldu. Hayal bile olsa güzel sahneler ekrana geldi ama, dizi hayranları bununla tatmin olmadı.

Kardeşlerim dizisinde senaristin aldatmacası ters tepti! 1

Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun’un bir kez daha popülerliklerinin arttığı bir sosyal medya etkileşimi de yaşandı. İki genç oyuncunun başarılı performansları takdir görüyor. Ancak tepkiler senariste yönelik yapılıyor.

Kardeşlerim dizi hayranları, “Fragmanda AsDor’un barıştığını sandık, ama sonra bunların hayal olduğunu görünce hayal kırıklığına uğradık” diye yorumlar yaptı.

Kardeşlerim dizisinin 37. yeni bölümü 29 Ocak Cumartesi günü yayınlanacak ve izleyiciler de yeni bölümde neler yaşanacağı ile ilgili bir hayli meraklı…