Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisindeki inişli çıkışlı aşk gerçek mi oluyor?

Kardeşlerim dizisindeki inişli çıkışlı aşk gerçek mi oluyor?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Baş rollerinde Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Su Burcu Yazgı Coşkun, Halit Özgür Sarı, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un rol aldığı  ATV’nin Kardeşlerim dizisi ikinci sezonuyla ekrana geliyor.

Anne ve babasını kaybeden dört kardeşin acıklı hikayesini anlatan Kardeşlerim dizisi, deneyimli oyuncu kadrosuyla olduğu kadar genç nesil oyuncularının performanslarıyla da adından söz ettiriyor.

Dizi, son zamanlarda iki oyuncu arasında aşk yaşandığı haberleriyle de gündeme geldi. Kardeşlerim dizisinde ‘Akif’ karakterini canlandıran Celil Nalçakan ile ‘Suzan’ karakterine hayat veren Ahu Yağtu gerçek hayatta aşk mı yaşıyor?

Kardeşlerim dizisindeki inişli çıkışlı aşk gerçek mi oluyor? 7

Dizide, inişli çıkışlı bir ilişkileri olan ikili, set arasında birlikte yemeğe çıktı. Basın mensuplarınca görüntülenen çift haklarında çıkan aşk haberlerini kesin bir dille yalanladı.

Son dönemde duygusal olarak yakınlaştıkları iddia edilen çiftten Celil Nalçakan basın mensuplarına dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu,  “Hayatımda kimse yok, yalnızım. Bizimki set kardeşliği” diyerek iddialara kesin bir dille son noktayı koydu.

Yılbaşı nedeniyle çekim arası verilen Kardeşlerim dizisi Ocak ayının ilk haftasında ekrana gelmeyecek.