Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisine nazar değdi! Oyunculardan biri koronavirüse yakalandı!

Kardeşlerim dizisine nazar değdi! Oyunculardan biri koronavirüse yakalandı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin çok sevilen dizisi Kardeşlerim cumartesi akşamları ATV’de izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Dizinin son zamanlarda en popüler oyuncusu Ömer’i canlandıran Yiğit Koçak. Ancak yetenekli oyuncuya nazar değdi.

İzleyicilerin geçen sezondan bu yana severek izlediği Kardeşlerim dizisi birkaç haftaki ayrılıklara rağmen başarıyla yolunda devam ediyor. Başroldeki Halit Özgür Sarı ve Damlasu İkizoğlu’nun ayrılığı önce izleyicilerde tepkiye yol açsa da Kardeşlerim yeni haliyle de sevilerek izleniyor.

Dört kardeşin en büyüğü olan Kadir’in ölmesiyle ailenin reisliği Ömer’e kalmıştı. Kardeşlerin en büyüğü olan Ömer abisinin ölümüyle büyümüş kardeşlerinin sorumluluğunu almıştı. Bu durum Ömer’in dizide daha da önce çıkmasını sağladı.

Kardeşlerim dizisine nazar değdi! Oyunculardan biri koronavirüse yakalandı! 7

Ömer’in Süsen’le olan aşkı da bu ilgiyi katmerlendirdi. Ömer’i canlandıran Yiğit Koçak şu aralar dizinin en başarılı oyuncularından biri olarak gösteriliyor. Ancak bu ilgi sonucunda deyim yerindeyse Yiğit Koçak’a nazar değdi.

Yiğit Koçak’ın koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Sosyal medyada Yiğit Koçak hakkında yapılan paylaşımlarda dizinin hayranları oyuncunun bir an önce iyileşmesini ve setlere geri dönmesini dilediklerini belirttiler. Yiğit Koçak, Twitter’da #geçmişolsunyiğitkoçak etiketiyle yapılan paylaşımlarla kısa sürede gündem oldu.

Durum böyle olunca Kardeşlerim ekibi de muhtemelen sete ara verdi. Ancak konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Kardeşlerim dizisi zaten yılbaşı tatili sebebiyle bu cumartesi akşamı ekrana gelmeyecek. Yeni bölüm 8 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanacak.