Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinden çok güzel haber!

Kardeşlerim dizisinden çok güzel haber!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon ekranın en başarılı işlerinden biri olarak karşımıza çıkan Kardeşlerim dizisi, hala yaz tatilinde. Dizinin hayranları büyük bir merakla yeni sezonun gelmesini bekliyor. İzleyiciler bekleyedursun, dizinin yeniden sete çıkacağı tarih aşağı yukarı belli oldu.

ATV’de yayınlanan ve anne ile babasını arka arkaya talihsiz bir şekilde kaybeden dört kardeşin hikayesini anlatan Kardeşlerim dizisi sadece Türkiye’de değil yurt dışında da büyük ilgi gördü. Sessiz ve derinden ilerleyen dizi sezonun sonunda en çok izlenen yapımlardan biri haline geldi.

Kardeşlerim dizisi sezona veda ederken yeni sezonda bazı ayrılıkların ve yeni katılımların olacağı belirtildi. Dizide Ayşe karakterine hayat veren Çağla Şimşek’in ayrılığı kesinleşti. Ardından Harika karakterinin halası olarak Berna’nın hikayeye dahil olacağı ama kimin canlandıracağının henüz netleşmediği ortaya çıktı.

Kardeşlerim dizisinden çok güzel haber! 28

Son olarak Kardeşlerim dizisinin oyuncu kadrosuna genç oyuncu Esila Umut’un katılacağı duyuruldu. Ufak Tefek cinayetlerde Pelin’in gençliğini canlandıran Esila Umut, Payitaht Abdülhamit, Uyanış: Büyük Selçuklu dizilerinin ardından son olarak Akrep dizisinde rol aldı. Umut, Akrep dizisinde İpek karakterini canlandırdı.

Diziyle ilgili ayrılık ve yeni katılım haberleri medyaya düşedursun ekibin yeni sezon için sete çıkacağı tarih belli oldu. Belirtilene göre Kardeşlerim dizisi ağustos ayının ilk haftası yeni sezon için çekimlere başlıyor.

Daha önceki haberlerde ekibin eylül ayında sete çıkacağı belirtilmişti. Senaryoda bazı değişikliklerin yapıldığı, yeni bölümlerin yazım çalışmalarının sürdüğü ve yeni karakterlerin ortaya çıkmaya başladağı kaydedilmişti.