Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinden izleyiciyi üzecek bir haber var!

Kardeşlerim dizisinden izleyiciyi üzecek bir haber var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin cumartesi akşamları izleyiciyi ekrana kitleyen dizisi Kardeşlerim dizisinden gelen haber maalesef izleyiciyi üzecek. Arka arkaya oyuncularında koronavirüs çıkan dizinin bu hafta yeni bölümü ekrana gelmeyecek.

Kardeşlerim, ATV’nin en sevilen dizilerinden biri. İki önemli oyuncusunun ayrılmasına rağmen heyecanından bir şey kaybetmeyen dizi, her ne kadar reyting birinciliğini TRT 1 dizisi Gönül Dağı’na kaptırsa da tüm heyecanıyla sürüyor.

Ancak Kardeşlerim dizisi de koronavirüs salgınından payını aldı. Yılbaşından sadece birkaç gün önce dizinin başrol oyuncularından Yiğit Koçak’ın koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Yılbaşından birkaç gün sonra da Onur Seyit Yaran’ın testinin de pozitif olduğu ortaya çıktı.

Kardeşlerim dizisinden izleyiciyi üzecek bir haber var! 7

Dizide iki oyuncu koronavirüse yakalananınca mecburen çekimlere ara verildi. Bu ara yılbaşı tatiliyle birleşince iki haftaya çıktı. Dolayısıyla cumartesi akşamı Kardeşlerim dizisi yayınlanamayacak. Yeni bölümün bir aksilik olmazsa 15 Ocak günü ekrana gelmesi bekleniyor.

Koronavirüs bu aralar neredeyse tüm setleri vurmuş durumda. Halen çekimleri devam eden BeinConnect dizisi de başrol oyuncusu Alperen Duymaz’ın koronavirüse yakalanması nedeniyle çekimlere ara verdi.

Yılbaşından hemen önce Yargı dizisi Pınar Deniz, Barbaroslar dizisi Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’nin testlerinin pozitif çıkması sebebiyle çekimlere ara vermişti. Kanunsuz Topraklar dizisinde de vaka sayısı dörde yükseldi.