Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinden Üç Kız Kardeş’e büyük transfer!

Kardeşlerim dizisinden Üç Kız Kardeş’e büyük transfer!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin kış sezonunda cumartesi akşamları izleyiciyle buluşan Kardeşlerim dizisi genç oyuncuların kariyerlerinde basamak olmaya devam ediyor. Dizinin genç oyuncularından biri, Kanal D’nin başarılı yapımı Üç Kız Kardeş’in kadrosuna katıldı.

Üçüncü sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanan Kardeşlerim dizisinde bugüne kadar birçok genç oyuncu geldi geçti. Oyuncuların bir kısmı Kardeşlerim dizisiyle büyük bir çıkış yaptıktan sonra yollarına yeni yapımlarla devam etti.

Bu oyunculardan biri de Eren Ören. Kardeşlerim dizisinde rol alan başarılı oyuncu burada yeteneğini ispatladıktan sonra yeni ufuklara yelken açtı. Genç oyuncu yeni sezonda Üç Kız Kardeş dizisinde rol alacak.

Kardeşlerim dizisinden Üç Kız Kardeş’e büyük transfer! 7

Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Kaan karakteriyle kariyerinde büyük bir sıçrama yapan Eren Ören’in Üç Kız Kardeş’te Mustafa isimli bir karakteri canlandıracak. Diziye yeni katılan Ayça İnci’nin canlandıracağı Sevilay karakterinin oğlu olan Mustafa’nın babası ise Özer Korman olacak.

1998 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Eren Ören, Bahçeşehir Üniversitesi’nde Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Ancak Ören mühendis yerine oyuncu olmaya karar verdi. Eren Ören, Geçen Yaz isimli sinema filminde Özgür karakterini canlandırdı.

Genç oyuncu dizilere ilk adımını büyük başarı kazanan Kırmızı Oda ile yaptı. Veli karakteri ile konuk oyuncu olarak yer alması bile Eren Ören için çok büyük bir deneyim fırsatı oldu. Genç oyuncu bu önemli deneyimin ardından da Kardeşlerim isimli atv dizisinde Kaan karakteri ile izleyicilerin karşısına çıktı. Oyuncu, iki sezon boyunca yer aldığı dizide çok iyi performans sergiledi ve yapımcıların dikkatini çekmeyi başardı.