Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinin Akif’i izleyiciyi çıldırtıyor ama Celil Nalçakan çok eğleniyor!

Kardeşlerim dizisinin Akif’i izleyiciyi çıldırtıyor ama Celil Nalçakan çok eğleniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim isimli atv dizisinde yer alan Celil Nalçakan, başarılı performansı ile dikkatleri çekiyor. Akif karakterini canlandıran oyuncu, dizinin ara verdiğini söyledi. Yılbaşı nedeniyle verilen bu ara nedeniyle de Kardeşlerim Ocak ayının ilk haftasında ekrana gelemeyecek.

Rol arkadaşı Ahu Yağtu ile birlikte yemek yiyen Celil Nalçakan, yılbaşı sonrasında 2 Ocak’ta yeniden çekimlere başlayacaklarını duyurdu. Yeni yılda da çalışmaya devam edeceğini belirten oyuncu, “İnsan sevdiği şeyi yapınca hiç zor olmuyor” diye konuştu.

Kardeşlerim dizisinin iyi gittiğini de anlatan oyuncu, “Gayet iyi, sıralamada da iyi” dedi. Akif karakterine dizi hayranları gıcık oluyor.

Her girdiği mücadelede kazanan ve entrikaları ile bilinen Akif’i canlandırmak oyuncu için bir eğlence oldu…

Celil Nalçakan, Akif karakterinde eğlendiğini söyledi. Oyuncu, “Seviyorlar insanlar. Gayet her şey yolunda” diyerek hayranlarından da güzel dönüşler aldığını anlattı.

Hayvan yetiştirmenin aynen ehliyet gibi bir kısıtlaması olması gerektiğini belirten oyuncu, “Ruh hastalarının besledikleri hayvanlar, günün sonunda sahibine benziyor” diyerek de köpek saldırıları konusundaki tartışmalara katıldı.