Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin Asiye ve Doruk, birbirlerini gaza getiriyor!

Kardeşlerim dizisinin Asiye ve Doruk, birbirlerini gaza getiriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Kardeşlerim dizisinde başrolde yer alan Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun, başarılı performansları ile çok konuşulmaya devam ediyor. İki genç oyuncu da hayranlarının büyük sevgisini kazandı ve sosyal medya ortamında en popüler ünlüler listesinde de uzun süre birinciliği kimseye kaptırmadılar.

Dizideki Asiye ve Doruk sahnelerini çok seven Kardeşlerim hayranları, onların mutlu anlarından tutun da en hüzünlü anlarına kadar her sahneyi büyük bir ilgiyle izliyor. Bu ilginin sonucu olarak da iki genç oyuncu kariyerlerinin en iyi çıkış yaptıkları dönemi yaşıyor.

Dizinin setindeki çekimler sırasında iki genç oyuncunun birbirlerinin enerjisini yükseltmek için çeşitli jestler yaptıkları da ortaya çıktı.

Kapalı havalarda bunaldığını söyleyen Su Burcu Yazgı Coşkun, güneş çıkınca kendisini daha iyi hissediyor. Oyuncu, “Güzel yazılmış bir AsDor sahnesi modumuzu yükseltir” dedi. Onur Seyit Yaran da bu düşünceye katıldı.

Yaran, “Aslında birbirimize verdiğimiz telkinlerle, gaza getirerek motive ederek de enerjimizi yükselttiğimiz oluyor” diye konuştu.

İki genç oyuncunun güçlü bir duygu sunan Asiye ile Doruk sahnelerini çok sevdiği, bu tür sahnelerde kendilerini iyi hissettikleri de sözlerine yansıdı.

Dizi TV’ye konuşan ikili, 20 yıl sonra Asiye ile Doruk’un evlenmiş ve 3 çocuk sahibi olarak görebileceklerini, ayrıca işlerin başına da Asiye’nin geçmiş olacağı tahminini yaparak da güldürdüler.

İki genç oyuncu da kendilerini 20 yıl sonra da oyunculuk yaparken bulacaklarını, birbirleri ile görüşmeyi de sürdüreceklerini anlattılar.