Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri ‘Kardeşlerim’ dizisinin ‘Doruk’u Onur Seyit Yaran’ın az bilinen özelliklerini duyunca şaşıracaksınız!..

‘Kardeşlerim’ dizisinin ‘Doruk’u Onur Seyit Yaran’ın az bilinen özelliklerini duyunca şaşıracaksınız!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –ATV’nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Kardeşlerim’in ikinci sezonu başladı. Ekrana hızlı giriş yapan dizide ‘Doruk’ karakterini canlandıran Onur Seyit Yaran, hem kabiliyeti hem de yakışıklılığı ile genç neslin dikkat çeken oyuncularından.

Özellikle genç kızlardan oluşan bir hayran kitlesi bulunan Onur Seyit Yaran verdiği bir röportajda  Saatlerce top sektirebileceğini söyleyerek hayranlarını şaşırttı. Uzun yıllar lisanslı futbol oynayan oyuncu  “Hiç durmadan top sektirebilirim” açıklamasını yaptı. Yakışıklı oyuncunun şaşırtıcı bir hobisi de ‘atkı koleksiyonu’ yapması. Yaran, farklı ülkelerin takımlarımın atkılarını toplayarak koleksiyon yapıyor.

‘Kardeşlerim’ dizisinin ‘Doruk’u Onur Seyit Yaran’ın az bilinen özelliklerini duyunca şaşıracaksınız!.. 7

2016 yılında düzenlenen ‘Best Model of Turkey’de, ardından da ‘Best Model of the World Yarışması’nda birinci seçilerek dikkatleri üzerine çeken oyuncu yarışmaya oyunculuk yapmak amacıyla girmiş. “Ekran önünde olmak için ilk adımımı yarışmayla atmış oldum” diyen Onur Seyit Yaran, daha sonra oyunculuk eğitimi alarak ekran macerasına başlamış.

Oyuncunun bilinmeyen özelliklerinden birisi de satranç tutkusu. Yaran, çocukluğundan itibaren satranç oynuyor aynı zamanda  milli satranç oyuncusu. Yakışıklı oyuncu, satrancın hayatındaki etkisini şu sözlerle anlatıyor;

“Satranca ilkokul 1.sınıfta başladım. Satranç hocası sınıfa girip rastgele dört kişi seçti, seçilenlerden biri bendim. Ara sıra oynuyorum. Satranç oyuncusu olmanın çocukken hep gelecekte faydası olacak diyorlardı. Çocukken değil ama büyüdüğüm zaman gördüm ki bazı durumlarda çok faydası oluyor. Bir sonraki hamleyi hesaplamak her zaman kazandırır.”