Ana sayfa Sosyal Medya Dizi çekimleri için Adana’da bulunan Serenay Sarıkaya sosyal medya pozlarıyla gündem oluyor!..

Dizi çekimleri için Adana’da bulunan Serenay Sarıkaya sosyal medya pozlarıyla gündem oluyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Uzun süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya Netflix’te yayınlanacak olan fantastik dizi ‘Şahmeran’ için sete girdi.

Dizide Burak Deniz ile baş rolü paylaşacak olan Serenay Sarıkaya dizi çekimleri için Adana’ya gitti ve ayağının tozuyla otomobilin içinde çekilen bir pozunu instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Dizi çekimleri için Adana'da bulunan Serenay Sarıkaya sosyal medya pozlarıyla gündem oluyor!.. 8

Tims&B tarafından hazırlanan ‘Şahmeran’ın çekimleri Adana, Tarsus ve Datça’da gerçekleşecek. Paylaşımıyla hayranlarına, yeni dizisinin müjdesine veren güzel oyuncu pozuyla takipçilerini mest etti.

Hikayesini Pınar Bulut’un yazdığı ‘Şahmeran’da Seranay Sarıkaya ve Burak Deniz’e, Mert Ramazan Demir, Mustafa Uğurlu, Nilay Erdönmez, Mahir Günşıray, Mehmet Bilge Aslan, Ebru Özkan, Nil Sude Albayrak, Berfu Halisdemir ve Ayşe Lebriz’in de aralarında bulunduğu güçlü bir oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

Dizi çekimleri için Adana'da bulunan Serenay Sarıkaya sosyal medya pozlarıyla gündem oluyor!.. 9

Serenay Sarıkaya’nın, 9,2 milyon takipçisinin olduğu instagram hesabının story kısmından ‘Günaydın ben işe gidiyorum’ yazarak paylaştığı yukarıdaki fotoğraftan da setleri ne kadar özlediği anlaşılıyor.