Ana sayfa Dizi Haberleri Kalplerde bir yara olarak kalan dizilerin arasına Hayaller ve Hayatlar da eklendi!

Kalplerde bir yara olarak kalan dizilerin arasına Hayaller ve Hayatlar da eklendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bein Connect platformunun en çok gündem olan dizilerinden birisi Hayaller ve Hayatlar oldu… Çok etkili bir oyuncu kadrosunun buluştuğu ve kadın izleyicilerin de güçlü kadınları ekranda gördüğü için çok destek verdiği dizi ne yazık ki, planlama hatasının kurbanı oldu.

Melisa Aslı Pamuk’un ilk bölüm çekimlerinin tamamlanmasının ardından 1 hafta ara verdiklerini ve ikinci bölümü çekeceklerini bir röportajında açıklaması ile izleyiciler büyük mutluluk yaşamıştı. Ancak Bein Connect, 26. bölümü final olarak duyurunca herkes şoke oldu. Sonrasında bu final kararından vazgeçildi ve yeniden ikinci sezonun çekilmesi için çalışmalar başlatıldı. Ancak bu sefer de oyuncuların geçen bu süreç içinde yeni anlaşmalar yapmaları nedeniyle takvimlerde çakışmalar yaşandı.

Kalplerde bir yara olarak kalan dizilerin arasına Hayaller ve Hayatlar da eklendi! 9

Sonuç olarak birçok izleyicinin devam etmesini arzu ettiği ama çeşitli nedenlerle artık devam etmesi çok zor gözüken Hayaller ve Hayatlar projesi de kalplerde bir yara olarak kalan diziler arasına katıldı.

NGM Media’nın projesi olan ve Altan Dönmez’in de yönetmenliğini yaptıği dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer aldı: “Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz, Halil İbrahim Kurum, Özge Özacar.”

Kalplerde bir yara olarak kalan dizilerin arasına Hayaller ve Hayatlar da eklendi! 10

Bu oyuncuları şimdi yeni bir projede tekrar bir araya getirmenin ne kadar zor olduğunu herkes kabul edecektir. Hayaller ve Hayatlar için Bein Connect yetkililerinin yaşadığı devam edelim mi, etmeyelim mi kararsızlığı çok uzun sürmedi belki ama ilk alınan karardan dönmenin faturası ağır oldu.

Melisa Aslı Pamuk’un Mayıs ayının ilk haftasındaki röportajındaki sözleri, ilk sezon çekimlerinin tamamlanmasının ardından ikinci sezon için de ekibin çekimlere hazır olduğu ortaya çıkartmıştı.

Kalplerde bir yara olarak kalan dizilerin arasına Hayaller ve Hayatlar da eklendi! 11

Oyuncu, “Şu an kısa bir ara verdik. İkinci sezon öncesi, birinci sezon bitti. Güzel gidiyor, koşuşturmaca. Bir haftalık ara iyi gelecek” diye konuşmuştu. Ancak bu sözlerden kısa bir süre sonda Bein Connect’in 26. bölümün final olduğu duyurusu geldi ve ikinci sezon çekimlerinin iptal edildiği ortaya çıktı. Sonrasında platform yetkilileri ikinci sezon için yeni karar almış olsa da bu sefer de geçen süreçte oyuncuların yeni anlaşmaları nedeniyle takvim çakışması yaşandı.

Sonuç olarak 4 kadının etkileyici hayat hikayesini anlatan, ekranda güçlü kadın rolleri görmek isteyenleri tatmin eden, etkili bir hikayenin yanı sıra çok etkili oyuncu kadrosunu da bir araya getiren Hayaller ve Hayatlar devam edemedi.

Bu proje yıllar içinde birçok proje gibi izleyicilerin kalbinde yara olarak kalmaya devam ediyor. Dizinin yeniden çekilmesi tekrar gündeme gelir mi, uygun ortam oluşur mu bilinmez ama ihtimal dahilinde olduğunu biliyoruz.