Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisiyle popüler hale gelen Su Burcu Yazgı Coşkun, şimdi Hande Erçel’in tahtına göz dikti!

Kardeşlerim dizisiyle popüler hale gelen Su Burcu Yazgı Coşkun, şimdi Hande Erçel’in tahtına göz dikti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim isimli dizide Asiye karakterini canlandıran Su Burcu Yazgı Coşkun, henüz 16 yaşında ve kariyer basamaklarını çok hızlı tırmanıyor. Adeta birçok genç için rol model haline de gelmeye başlayan Su Burcu Yazgı Coşkun, kendisine gelecek arayan ve bir çıkış bulmak isteyenlerin hayranlıkla izlediği bir isme dönüştü.

Aslında onun ekran macerası 15 Nisan 2004 tarihinde dünyaya geldi ve daha çocuk yaşlardayken de oyunculuğa adım attı. 2012 yılında başladığı bu yolculukta Karadayı dizisindeki Neşe karakteri ve ardından da Aşk Yeniden dizisinde Elif olarak dikkatleri üzerine çekti.

Kara Yazı dizisinde Songül karakterinin yanı sıra çok ilgi çeken Kadın dizisinde Bahar’ın ergenlik dönemini de Su Burcu Yazgı Coşkun canlandırmıştı. Bizim Hikaye’deki Ceylan karakterinin ardından Kuzgun ve Kırmızı Oda dizilerinde de izlediğimiz oyuncu, şimdi ise Kardeşlerim dizisinin Asiye’si olarak kariyerinde zirveye çıktı.

Kardeşlerim dizisiyle popüler hale gelen Su Burcu Yazgı Coşkun, şimdi Hande Erçel'in tahtına göz dikti! 9

Kardeşlerim dizisi ile çok geniş bir izleyici grubu tarafından daha yakından tanınan Su Burcu Yazgı Coşkun, adeta popülerliğinin meyvelerini yemeye başladı. Ülkemizi saran ekonomik sıkıntılar içinde bu şekilde hızlı yükseliş sağlayan gençler, akranları için iyi bir rol model olarak görülüyor.

Su Burcu Yazgı Coşkun’un henüz 16 yaşında tüm Türkiye’nin tanıdığı, yurt dışında da tanınmaya başlanan bir isim haline gelmesi, aslında bir umut hikayesi olarak da nitelendirilebilir. Birçok gencin yerinde olmak istediği bir konumda bulunan Su Burcu Yazgı Coşkun, naif görüntüsü ve mütevazi duruşuyla da hayranlık uyandırıyor.

Sosyal medyada oyuncunun geldiği nokta ise herkesi çok şaşırtıyor. Adba Analtics’in 2021 yılı için yaptığı araştırmada, en çok konuşulan kadın oyuncular arasında Su Burcu Yazgı Coşkun’un Hande Erçel’in ardından ikinci sırada olduğunu biliyor musunuz?

Kardeşlerim dizisiyle popüler hale gelen Su Burcu Yazgı Coşkun, şimdi Hande Erçel'in tahtına göz dikti! 10

Hande Erçel, muhteşem yükselişi ile son yıllarda çok popülerlik elde etti ve sosyal medya adeta onu konuşuyor. 3.2 milyon paylaşım ile 2021 yılının zirvesinde yer alan başarılı oyuncuyu takip eden isim ise, daha ergenlik döneminde olan Su Burcu Yazgı Coşkun oldu…

Kardeşlerim dizisindeki Asiye olarak parlayan Coşkun, 1.04 milyon paylaşım ile Hande Erçel’in bir hayli gerisinde olsa bile, bu fark ilerleyen yıllarda hızla kapanabilir. Su Burcu Yazgı Coşkun, 1 yılda bu kadar büyük yükseliş yaşadıysa, 2022 yılında bu sıralama değişebilir.

Kardeşlerim dizisiyle popüler hale gelen Su Burcu Yazgı Coşkun, şimdi Hande Erçel'in tahtına göz dikti! 11

Su Burcu Yazgı Coşkun, bu popülerliğini devam ettirir ise 2022 yılında Hande Erçel’in zirvedeki en büyük rakibi olabilir.