Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda ve Camdaki Kız! Yayındaki 3 diziye hayat veren Gülseren Budayıcıoğlu’nun eski mesleği şaşırttı!

Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda ve Camdaki Kız! Yayındaki 3 diziye hayat veren Gülseren Budayıcıoğlu’nun eski mesleği şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yazdığı kitaplar ve deneme yazılarının yanı sıra, hastalarının hayat hikayelerinden esinlendiği konuları diziye dönüştüren kişi Gülseren Budayıcıoğlu. Hipokrat yemini eden bir doktor kendisi…

Psikiyatr, yazar Gülseren Budayıcıoğlu, BluTV’de yayınlanan ve Cansu Canan Özgen’in sunduğu 40 isimli programda önemli açıklamalar yaptı. 20 yıl boyunca mesleğinde büyük bir ilerleme kaydeden Gülseren Budayıcıoğlu, tıp fakültesinde okuduğu dönemde TRT’de spikerlik yaptığını da açıklayarak herkesi şaşırttı.

Spikerlik mesleğinde evlendiği eşinin de rahatsız olması nedeniyle ilerlemeyen Gülseren Budayıcıoğlu, uzun yıllar sonra bu sefer dizi senaristi ve yapımcı olarak yeniden ekranlara dönüş yaptı.

Gülseren Budayıcıoğlu, televizyon macerasını şu sözlerle anlattı: “Spikerliği çok severek yaptım ve bir işi ne kadar severek yaparsanız, başarı şansınız artı sevdiğiniz iş size kolay geliyor. Şimdi şaşıyorum bir yandan tıp fakültesi oku, bir yandan akşam saat 5 buçukta okuldan çık koşarak televizyona git, orada canlı yayınlar; bir de teknoloji çok zayıf, o devrilir, bu kesilir çok tatlı günlerdi…

Ben televizyonda spikerken benim adım televizyondaki kız dı, beni bütün Türkiye tanırdı, sokaklara çıkamazdım, vaktim de olmazdı ama, baştan kararlı girmiştim TRT’ye. Evliliğim televizyondan ayrıldıktan sonra oldu, televizyondan ayrıldım, üniversitede asistan olarak göreve başladım, eşimle ondan sonra evlendim.

Ama şunu itiraf etmekte fayda var, eğer ben televizyondan spikerliğe devam etsem, eşim bu işten hiç hoşlanmayacaktı… Onun da bana ipuçlarını çok vermiştir, bende ona şöyle demişimdir, iyi ki ayrılmışım, yoksa bizim evlilik epeyce zarar görecekmiş bu işten diye… Ona da hak verirdim o zaman, zor iş çok ünlü biriyle evli olmak… Doğru karar almışım diye bugün de arkasındayım o kararın, çünkü beni güzel yerlere getirdi, güzel de bir evlilik geçirdim ben. ”

Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda ve Camdaki Kız! Yayındaki 3 diziye hayat veren Gülseren Budayıcıoğlu'nun eski mesleği şaşırttı! 7

Geçen sezon final yapan Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizinin çok beğenilmesinin ardından; Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda ve Camdaki Kız dizileri üst üste ekrana geldi ve onlar da çok başarılı sonuçlar aldı.

Onur Güvenatam ile birlikte OGM Pictures’in ortağı da olan Gülseren Budayıcıoğlu, son dönemde televizyon ekranının yükselen isimlerinin başında geliyor.