Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim hayranları dikkat, Onur Seyit Yaran twitter’da sizi izliyor!

Kardeşlerim hayranları dikkat, Onur Seyit Yaran twitter’da sizi izliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde Doruk karakterini canlandıran Onur Seyit Yaran, hedeflerini bilen ve yurt dışında da ismini duyurmaya başlayan bir genç isim. İspanya’da dizinin yayınlanması ile adını duyuran oyuncu, gelecek adına da önemli hayaller kuruyor ve bunlara ulaşmak için de büyük çaba harcıyor.

İspanyolca öğrenen, yurt dışında kariyer yapma hedefi koyan oyuncu, ilk olarak Türkiye’de başarılı olup, daha sonra da yurt dışına açılarak kendisine yeni bir kariyer alanı açmak arzusunda. Oyuncu bu noktada sosyal medyada da hayranlarından çok yoğun bir destek görüyor.

Onur Seyit Yaran kendisine destek veren hayranlarının tepkilerini de merak ediyor ve sosyal medya üzerinde bu durumu araştırarak öğrenmeye çaba harcıyor. Dizinin hikayesinde Asiye karakterini canlandıran Su Burcu Yazgı Coşkun ile çok başarılı bir dizi çifti olarak anılan oyuncu, sosyal medyada son yılların en popüler isimlerinin başında geliyor.

Oyuncu, “Gelen yorumları okurum. DM’leri okuyamıyorum, o hızlıca doluyor, kaçıyor. Ama yorumları okuyorum. Dizinin yayın günü twitter’a bakıyorum. Karakterin adını yazıyorum, sahnelerden gelen tepkileri merak ediyorum” diye konuştu.

Kardeşlerim hayranları dikkat, Onur Seyit Yaran twitter'da sizi izliyor! 7

Genç oyuncu, hayranlarının hangi sahneler için ne tür yorumlar yaptığını çok önemsiyor. Bu yüzden de Cumartesi günleri Kardeşlerim dizisinin yayınlandığı süreçte kendisiyle ilgili sosyal medyada çıkan yorumları sürekli takip ediyor.

Sabah gazetesinin youtube kanalındaki röportajında Onur Seyit Yaran, “Neyi sevmişler, neye gülmüşler, neye kızmışlar. Bir şekilde seyirci ile kendimi interaktif hissediyorum. O yüzden okuyorum çoğunlukla” diye konuştu.

Google’da eskiden adını aratarak araştırmalar yaptığını itiraf eden Yaran, şimdilerde ise bunu yapmıyor. Artık karakter üzerinden sosyal medyada kendisiyle ilgili yorumları takip eden oyuncu, google’da ise kendisiyle ilgili haberleri okumak için bir çaba ortaya koymuyor.