Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinin 8. bölümü, Youtube’da izlenme rekoru kırdı!

Yalı Çapkını dizisinin 8. bölümü, Youtube’da izlenme rekoru kırdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Gün geçmiyor ki Yalı Çapkını dizisinden şaşırtan bir rekor haberi gelmesin! Sezonun reytingleri ile herkesi şaşkına çeviren dizisi olarak her hafta çift haneli rakamlarla gelen reytingleri hem yapımcı hem de kanalın yüzünü güldürmekte. Aynı zamanda sosyal medya desteğini de çok güçlü bir şekilde arkasına alan Yalı Çapkını dizisi, en son yayınlanan yeni bölümüyle yine rekor kırdı!

Cuma akşamları ekrana gelen ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ile Çetin Tekindor’un yer aldıları Yalı Çapkını dizisi, reytingde yine günün en çok izlenen dizisi olarak zirveye oturdu. Dizinin 11 Kasım akşamı ekrana gelen bölümü, bir süre sonra dizinin Youtube kanalında yayınlandı.

8. bölüme olan ilgi o kadar büyüktü ki 1,5 gün içinde izlenme rakamı 8,9 milyona ulaştı! Ayrıca trend videolar listesinde de 1 numara ile zirveyi tutan Yalı Çapkını dizisinin 8. bölüm videosuna 7 bin 550 yorum yapıldığı da görülmekte son 1,5 günde!
Yalı Çapkını dizisinin 8. bölümü, Youtube'da izlenme rekoru kırdı! 8

1 milyonu geçen abone sayısı ile dikkatleri çeken Youtube kanalında dizinin 7. bölümü ise 8 gün içinde 13 milyon görüntülemeye sahip!

Her seferinde kendi rekorunu tazeleyen Yalı Çapkını dizisi, sadece ekrana değil, sosyal medyaya da damgasını vurmaya devam ediyor! Haftaya yayınlanacak olan 9. bölüm ise merakla beklenmekte! Son bölümde Ferit’in, Seyran’ın ablasının istemediği bir adamla evlenmesini önlemesi karşılında kendisiyle birlikte olmasını istemesi, izleyicilerden eleştiri almıştı.

Yalı Çapkını dizisinin 8. bölümü, Youtube'da izlenme rekoru kırdı! 9

Son sahneye gelen tepkiler dikkatleri çekerken Ferit’in, Seyran’ın çaresizliğinden yararlanmak istemesi çok kızdırmıştı izleyenleri. Pek çok izleyici Ferit’in böyle bir hataya düşmeyeceği konusunda hem fikir. Ancak yine de Seyran’ı bu şekilde korkutması tepki aldı. Bakalım bir sonraki bölümde Ferit, hem izleyenlere hem de Seyran’a kendisini affettirebilecek mi?