Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim’deki Doruk ve Asiye neyse, Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun aynen öyle!

Kardeşlerim’deki Doruk ve Asiye neyse, Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun aynen öyle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşuyor. 4 kardeşin acı dolu hikayesinin anlatıldığı dizide genç oyuncuların performansları öne çıkıyor. İzleyicilerin aşklarını heyecanla bekledikleri karakterler ise Doruk ile Asiye… İkilinin ilişkisi geliştikçe dizinin hayranları da hikayeye daha çok bağlanıyor…

Kardeşlerim dizisinde Doruk karakterine Onur Seyit Yaran hayat veriyor. Yaran, 1995 doğumlu ve 26 yaşında. Ancak partneri Su Burcu Yazgı Coşkun çok daha genç bir isim. 2005 doğumlu olan oyuncu henüz 16 yaşında… Liseli genç aşıkları canlandıran ikili sosyal medyanın da gündeminden düşmüyor.

Onur Seyit Yaran’ın yaşından daha genç gözükmesi bu çiftin uyumlu olmasının da bir başka detayı.. Su Burcu Yazgı Coşkun, aslında uzun süredir ekranlarda olan birisi… Karadayı dizisindeki Neşe karakterini birçok kişi hatırlayacaktır. 2012 yılından bu yana setlerde olan Coşkun, çocuk oyuncu olarak yer aldığı dizilerde şimdi ergenlik döneminde de önemli rollerde bulunuyor.

Kardeşlerim'deki Doruk ve Asiye neyse, Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun aynen öyle! 8

Aşk Yeniden, Kara Yazı, Kadın, Bizim Hikaye, Kuzgun, Kırmızı Oda gibi dizi tecrübelerinden sonra Su Burcu Yazgı Coşkun, şimdi de Kardeşlerim ile yeteneklerini ortaya koyuyor.

Dizinin hayranları iki genç ismi birbirlerine çok yakıştırdı ve enerjilerinin de tuttuğunu söyledi. Peki onlar sette nasıl? Araları iyi mi? Bu konuyu Dizi TV programında anlatan Onur Seyit Yaran, şu sözleri ile dikkat çekti:

Su Burcu Yazgı Coşkun ile aranız nasıl?

“Şahane, muhteşem. Seyirci çok sevdi. Biz de oynamaktan çok keyif alıyoruz. Kimyamızın tuttuğunu düşünüyorum. Zaten Yazgı çok yetenekli bir kız. Onunla oynamak benim için çok büyük bir şans. Çok rahatlatıyor beni, çok keyifli oluyor sahneler. Enerjimiz çok yüksek oluyor. Bunun da yansıdığını düşünüyorum, daha fazlasının da yansıyacağını düşünüyorum.”

Kardeşlerim'deki Doruk ve Asiye neyse, Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun aynen öyle! 9

Kariyeri açısından Doruk karakterinin tam da beklediği bir iş olduğunun altını çizen oyuncu, doğru karakteri canlandırdığı ifade etti. Çok geniş bir kitleye hitap eden bir hikaye olduğunu da aktaran Onur Seyit Yaran, “Benim kariyerim açısından en önemli işim olacaktır diye düşünüyorum. Bu benim için en önemli imza olacaktır. Şu an içerisindeyken bunu hissedebiliyorum” dedi.