Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim’in parlayan yıldızı Su Burcu Yazgı Coşkun, estetik itirafında bulundu!

Kardeşlerim’in parlayan yıldızı Su Burcu Yazgı Coşkun, estetik itirafında bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Su Burcu Yazgı Coşkun; Kardeşlerim isimli atv dizisinde kendini bir kez daha gösterdi ve geniş bir hayran kitlesini etkilemeyi başardı. 2012 yılından bu yana setlerde çocuk oyuncu olarak yer almaya başlayan Coşkun, ergenlik döneminde ise Kardeşlerim projesi ile geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

Gardırop Magazin dergisine konuşan ve özel pozlar veren oyuncu, birkaç gündür de sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Hem yetenekleri hem de güzelliği ile dikkat çeken Su Burcu Yazgı Coşkun, yaptığı açıklamada sosyal medyadaki zorbalığa dikkat çekti.

Genç oyuncu, “Bence şu anda özellikle sosyal mecralarda zorbalık çok yaygınlaştı ve insanlar acımasızca diğerlerinin fiziksel özelliklerini eleştirebiliyorlar. Bu da özellikle gençlerde özgüvensizliğe yol açıyor” diye konuştu.

Bu özgüvensiz gençler arasında estetiğin yaygınlaşmakta olduğunu da belirten oyuncu, “Sırf bu yüzden genç yaşında estetik yaptırmış, yaptırmak isteyen çok arkadaşım var. Onları anlıyorum” diye konuştu.

Kendisi için estetiğin şu anda tercih sebebi olmadığını anlatan belirten Su Burcu Yazgı Coşkun, ileride de estetik yaptırmayı düşünmediğini belirtti.

Kendisinin de kafasına taktığı fiziksel özellikleri bulunduğunu belirten oyuncu, özellikle dişleri konusunda sıkıntısı olduğunu belirten Coşkun, “Dişlerim daha özenli ve düzgün dursun, her role uysun diye yaptırdım” diyerek oyunculuğu seçmeseydi belki de dişlerini yaptırmayabileceğini ifade etti.

Kendisine olan saygısını da ifade eden oyuncu, şu sözleri söyledi:

“Ne mutlu ki kendimle her parçama sıkı sıkı sarılıyorum ve her şeyimi seviyorum. Fakat tabii ku bu konuda zorlanıp estetik yaptıranlara kızamam. Sadece yapanlar için bunun durdurulamaz bir hastalığa dönüşmemesini umduğumu söyleyebilirim.”