Ana sayfa Dizi Haberleri En son Maraşlı dizisinde oynamıştı, yeniden ekrana dönüyor!

En son Maraşlı dizisinde oynamıştı, yeniden ekrana dönüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TIMS&B Productions imzalı Maraşlı dizisi, büyük bir iddia ile 2021 Ocak ayında ekranlara gelmeye başlamıştı. Yönetmenliğini Arda Sarıgün’ün yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık ve Ercan Uğur’un kaleme aldığı aksiyon ve dram türündeki dizi, ATV’de yayınlandı. Alina Boz ve Burak Deniz’in başrolünde oynadıkları yapım, 26. bölümde final yaptı.

Dizinin müdavimleri final yapmaması için sosyal medyada hayli çaba harcadı ama reytingleri yeterli bulmayan kanal, bu iddialı yapımı bitirmek durumunda kaldı. Dizide başroller kadar yan rollerdeki isimler de büyük dikkat çekti.

Bu isimlerden birisi de sevilen oyuncu Rojda Demirer’di. Ekrana en son Maraşlı dizisi ile gelen oyuncu, şu sıralar bir başka dizinin hazırlıkları içinde.

En son Maraşlı dizisinde oynamıştı, yeniden ekrana dönüyor! 8

1980 yılında Ankara doğumlu olan Rojda Demirer, 2000’li yılların başından beri pek çok dizi ve sinema filminde rol almış bir isim. Canlandırdığı karakterlerde başarılı bir performans sergileyen oyuncu, Geniş Aile dizisindeki Zeynep karakteri ile dikkatleri çekmişti.

Ayrıca Kördüğüm, Acı Efsane, Çarpışma gibi dizilerde de oynayan Rojda Demirer, BluTV’nin Saygı dizisindeki rolüyle de konuşturdu.

Maraşlı dizisinde ise Firuzan karakteri ile hikayenin kilit isimlerinden birisine hayat veren oyuncu, dizideki cesur sahnelerdeki performansıyla da izleyiciden alkış aldı.

En son Maraşlı dizisinde oynamıştı, yeniden ekrana dönüyor! 9

Maraşlı’nın finalinden sonra başka bir yapımda rol almayan Rojda Demirer, bu kez Fox TV’de ekrana gelecek olan Son Nefesime Kadar isimli dizinin kadrosuna katıldı.

Dizide Nurgül Yeşilçay, Ertan Saban, Emre Kınay, Begüm Birgören, Emre Bey, Baran Bölükbaşı, İpek Filiz Yazıcı rol alıyor.

Rojda Demirer, yeni dizisinin çekimlerine başlamaya hazırlanırken, küçük bir aksilik de yaşadı! Oyuncunun yapılan testinde koronavirüse yakalandığı öğrenilince karantinaya girdi ve çekimleri ertelendi. Demirer, karantina süresinin bitmesinin ardından Son Nefesime Kadar dizisinin çekimlerine başlayacak.