Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim’in reytingi yükseldi izleyici sevindi! Daha da yükselmesi için formülü de verdi!

Kardeşlerim’in reytingi yükseldi izleyici sevindi! Daha da yükselmesi için formülü de verdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – ATV’nin cumartesi akşamlar ekrana gelen dizisi Kardeşlerim, zaman zaman eleştirilse de izleyici tarafından çok seviliyor. Dizinin bir süredir düşüşte olan reytingleri nihayet bu hafta yükseldi. Bu durum dizinin hayranlarını çok sevindirdi. İzleyiciler reytingleri daha da yükseltecek formülü verdi.

Kardeşlerim dizisi ikinci sezonunda yayınına başarıyla devam ediyor. Dram yüklü dizi geçen sezon cumartesi akşamları reytinglerini silip süpürüyordu. Bu sene ise düşüşe geçti ve birinciliği TRT 1’de yayınlanan Gönül Dağı’na kaptırdı.

Ne olduysa dizi bir ara ikincilikten bile gerilere düştü. Bu durum dizinin hayranlarını üzdü. Dizi çok eleştiri aldı. Ancak Kardeşlerim’in 29 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanan bölümü yeniden eski şanlı günlerine geri döndüğünün göstergesi oldu.

Kardeşlerim’in reytingi yükseldi izleyici sevindi! Daha da yükselmesi için formülü de verdi! 7

Kardeşlerim dizisi birinciliği yine Gönül Dağı’na kaptırdı. Tüm kişiler kategorisinde ikincilik elde eden dizi çift haneli oranlara yaklaştı ama aşamadı. AB ve ABC1 kategorilerinde daha düşük oranlar elde eden Kardeşlerim dizisi, dördüncülük ve üçüncülük elde etti.

Reytinglerindeki bu yükseliş izleyicisinin de rahat nefes almasını sağladı. Dizinin izleyicisi reytingleri daha da yükseltecek formülü de verdi. Onlara göre Burcu Su Yazgı Coşkun’un canlandırdığı Asiye ve Onur Seyit Yaran’ın hayat verdiği Doruk barışırsa reytingler daha da yükselecek, dizi zirveye ulaşacak.

Aslında Kardeşlerim izleyicisi bu konudaki sıkıntısını çok uzun süredir sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda dile getiriyor. İzleyici Asiye ve Doruk’un sürekli ayrı kalmasından, kavga etmesinden ve mutsuz olmasından hiç hoşlanmıyor. Onlara göre Asiye ve Doruk mutluluğu hak ediyor.