Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisi bitmeden hikayeden ayrılan Tarık Emir Tekin şu anda ne yapıyor?

Sadakatsiz dizisi bitmeden hikayeden ayrılan Tarık Emir Tekin şu anda ne yapıyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Şevval Sam ile Türk futbolunun efsane isimlerinden Metin Tekin’in oğlu olan Tarık Emir Tekin de son yıllarda ismini fazlasıyla duyurmayı başardı. Sadakatsiz isimli dizi ile birlikte oyunculuğa atılan Tarık Emir Tekin, annesi gibi ünlü bir oyuncu olma yolunda ilerliyor.

Sadakatsiz dizisinde Selçuk karakterini canlandıran Tarık Emir Tekin, kendi kişiliğinin tam zıttı bir karakteri başarıyla canlandırması ile gündemde kaldı. 2 sezon süren ve geçtiğimiz gün 60. bölümü ile final yapan Sadakatsiz dizisi geride kaldı.. Tarık Emir Tekin’in başarısı ise akıllarda kalan en önemli detaylardan birisi oldu.

Sadakatsiz dizisi bitmeden hikayeden ayrılan Tarık Emir Tekin şu anda ne yapıyor? 8

Peki Tarık Emir Tekin şimdi ne yapıyor? Sadakatsiz dizisinin finalinden hemen önce ayrılan Tarık Emir Tekin, askerlik görevini yapmaya başladı. İstanbul Maltepe’deki birliğine teslim olan oyuncu, şimdilerde kışlada bulunuyor.

Şevval Sam da konuyla ilgili olarak, “Bir asker annesiyim. Hayırlısıyla bitirsin. Onun da yoğun bir temposu vardı. O da ara vermiş oldu. Bunu deneyimlemesini istiyordum. Kısa da olsa deneyimleyecek ve sonra tekrar çalışmaya devam edecek. O artık kanatlarını açtı ve uçmaya başladı” şeklinde konuştu.

Sadakatsiz dizisi bitmeden hikayeden ayrılan Tarık Emir Tekin şu anda ne yapıyor? 9

Oğlunun doğduğunda 23 yaşında olduğunu ve onunla beraber büyüdüklerini ifade eden Şevval Sam, kendisinin çocuk tarafına dikkat çekerek, birlikte oyunlar oynadıklarını ve o dönemde oğlunun oyunculuğa ilgisinin de bulunduğunu söyledi.

Şevval Sam, oğlunu kendi yolunda kendi başına bıraktığını sadece bir anne olarak ihtiyacı olan rehberlikler yaptığını anlattı. Sürekli telefonlar aldığını ve oğluna yönelik övgülerde bulunulduğunu anlatan Şevval Sam, bunun da kendisine gurur verdiğini ifade etti.