Ana sayfa Dizi Analiz Kasaba Doktoru 23. bölümde Hakan babasıyla yüzleşti!

Kasaba Doktoru 23. bölümde Hakan babasıyla yüzleşti!

tarafından ker_def

TRT 1’in beğeni ile izlenen dizisi ‘Kasaba Doktoru’ 4 Kasım Cuma akşamı yirmi üçüncü bölümüyle ekrana geldi. ‘Kasaba Doktoru’nun yirmi üçüncü bölümünde neler oldu?

Hakan babasının yıllar sonra çıkıp gelmesini bir türlü kabullenemedi. Nadir görülen bir kalp rahatsızlığı olan babasının riskli ameliyatına girmek istemeyen Hakan, çok zor durumda kaldı.

Erol, vasiyetini Neslihan, Yalçın ve Hakan arasında paylaştırdı. Hakan’ın vasiyete dahil olduğunu duyan Yalçın bu durumdan duyduğu rahatsızlığı Neslihan’la paylaştı. Yalçın, Berk ve Leyla ile ilişkisini düzeltmek için ikisini yemeğe davet etti. Leyla’nın Berk’le yemeğe gittiğini duyan Ömer çok bozuldu. Yalçın yemeğe gidemeyince Leyla’ya duygularını açan Berk, aldığı cevapla hayal kırıklığı yaşadı.

Böylelikle Ömer ve Leyla arasında ise buzlar erimeye başladı. Neslihan da babasıyla yeni bir başlangıç yapmak için bir adım attı. Mine, Şeref’in yeniden ortadan kaybolmasına engel olup evlerinde kalmasını sağladı. Hakan, Zeynep’i evlatlık edinme fikrini Mine’ye açarken, Zeynep fenalaşarak hastaneye getirildi ve Uluçınar’da tedavi altına alındı.

Şeref sonunda Hakan’a yıllar önce neden ortadan kaybolduğunu açıkladı ve baba oğul geçmişin muhasebesini yaptı. Tam bu sırada Şeref kriz geçirerek fenalaştı.

‘Kasaba Doktoru’ yeni bölümleriyle her cuma saat 20.00’de TRT1’de yayınlanacak işte 24. yeni bölümden ilk fragman: