Ana sayfa Dizi Fragmanları Kasaba Doktoru dizisi daha başlamadan isim karmaşası kafaları karıştırdı!

Kasaba Doktoru dizisi daha başlamadan isim karmaşası kafaları karıştırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Kasaba Doktoru dizisini izleyiciler heyecanla bekliyor. Dizinin hikayesinde en önemli rolü Ozan Akbaba üstleniyor… Usta bir cerrah olarak izleyici karşısına çıkacak olan ünlü oyuncu, çok farklı bir imaj çizecek. Hem görüntüsü hem de karakterin özellikleri bakımından Ozan Akbaba hayranları, oyuncuyu ekran başında tanımakta zorlanacak.

Ozan Akbaba’nın çok fazla öne çıkacağı hikayede canlandıracağı karakterin ismi konusunda ise bir kafa karışıklığı oluştu. Bu kafa karışıklığının nedeni ise TRT1’den gönderilen bilgilerdeki farklılıklar. Ozan Akbaba’nın canlandıracağı karakterin ismi ilk önce Ali olarak duyurulmuştu. Sonrasında ise ise Kemal olarak düzenlendi ve son gönderilen bültende de Hakan Hoca olarak ifade edildi.

Kasaba Doktoru dizisi daha başlamadan isim karmaşası kafaları karıştırdı! 7

Hikayede nasıl bir durum var bilinmez ama 8 Nisan Cuma akşamı başlayacak olan dizi öncesinde kafalar karıştı. Ali mi, Kemal mi, yoksa Hakan mı? Karakterin ismindeki bu kafa karışıklığı, yayınlanan haberlerde de kendisini gösteriyor.

Ozan Akbaba’nın canlandıracağı karakter hikayenin ana karakteri olduğu için de acaba dizinin senaryosunda iki ya da üç farklı isimle mi anılacak? Yani bu isim karmaşası bir hata mı yoksa senaryonun bir yansıması mı?

Kasaba Doktoru dizisiyle birlikte izleyiciler iki sezon süren ve büyük başarılar kazanan Mucize Doktor dizisini de hatırlayacaktır. Doktor dizileri Türkiye’de izleyicilerin çok ilgilendiği yapımlar oluyor. TRT1 de böyle önemli bir yapımı ortaya çıkartarak iyi bir iş yaptı.

Kasaba Doktoru dizisinin Güney Kore’de çok sevilen Dr.Romantic’ten uyarlandığını da hatırlatalım.