Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kuruş dizisinin finali ne zaman, geriye kaç bölüm kaldı?

Üç Kuruş dizisinin finali ne zaman, geriye kaç bölüm kaldı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezonun öne çıkan dizilerinden birisi de Üç Kuruş oldu. Ay Yapım imzasını taşıyan dizi, İçerde ve Çukur’un devam projesi olarak sunuldu. Yani büyük beklentiler oluşturuldu. Ancak hikayenin bu büyük beklentiyi karşılayacak düzeyde olmadığı gerçeğini diziyi izleyenler sosyal medyadaki yorumları ile ortaya koyuyor.

Ekin Koç ve Uraz Kaygılaroğlu gibi iki önemli oyuncunun başrolünde yer aldığı dizide şimdi final konuşulmaya başlandı. Tek sezonluk proje olarak oluşturulan Üç Kuruş, ortalamanın üzerinde aldığı reytinglerle bir Çukur kadar iddialı olmasa da orta sıralarda devam eden bir yapım olmayı başardı. Aslıhan Malbora, Nesrin Cavadzade ve Nursel Köse’nin kadın başrol olarak öne çıktığı diziye, son olarak Kılıç karakteri ile Necip Memili de katıldı.

Üç Kuruş dizisinin finali ne zaman, geriye kaç bölüm kaldı? 32

Dizinin heyacını Kılıç karakteri ile artarken, geriye kalan 8 bölümün farklı bir şekilde ilerlemesi bekleniyor. Necip Memili’nin hikayede baskın bir şekilde öne çıkacağı bu son bölümlerde neler olacağını izleyiciler çok merak ediyor.

Yapılan planlamalar dizinin 28.bölümü ile birlikte 23 Mayıs Pazartesi günü sona ermesi yönünde. Bir plan değişikliği olmaz ise Üç Kuruş dizisi, önümüzdeki ay izleyicilerine veda edecek.

Tabii ki sette yaşanacak bir korona vakası bile bu planların değişmesine neden olabilir. Ancak dizinin uzatılması beklenmiyor ve Mayıs ayı sonunda final yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Üç Kuruş dizisinin 4 Nisan Pazartesi günü ise 21. bölümünü izleyebilirsiniz.