Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinden en az Kadir kadar üzen ayrılık!

Kardeşlerim dizisinden en az Kadir kadar üzen ayrılık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Kardeşlerim dizisi cumartesi akşamları en çok izlenen yapımlardan birisi oluyor. Gönül Dağı dizisinin ardından tüm kişiler kategorisinde ikinci sırada yer almaya devam eden dizi, bazen çift haneli reytingler de elde etmişti.

Genç oyuncular ile tecrübeli isimlerin bir arada bulunduğu ve her bölümü milyonları etkileyen Kardeşlerim dizisinde ayrılıklar ise hüzünlü oluyor. Diziye 29. bölümde veda eden Kadir karakterini canlandıran Halit Özgür Sarı ile Melisa olarak izlediğimiz Damla Su İkizoğlu, tüm hayranları üzmüştü.

İki genç oyuncunun diziye vedasından bu yana çok zaman geçti ve yine bir ayrılık gelişmesi yaşanıyor… Kardeşlerim projesiyle öne çıkan genç isimlerden Eren Ören’in diziye vedası hayranlarını çok üzdü. Kaan karakterini başarıyla canlandıran oyuncu, rolünün hakkını verdi.

Kardeşlerim dizisinden en az Kadir kadar üzen ayrılık! 7

Eren Ören aynı zamanda sette en neşeli genç oyuncular arasında yer alıyordu ve güzel bir ortamın içindeydi… Oyuncu için Kardeşlerim dizi macerasının bitmesi kötü oldu ama, şimdiye kadar yaptıkları ile çok iyi bir sınav verdiği gerçeği de ortada duruyor.

Kırmızı Oda dizisinde kısa bir süre Veli karakteri ile izlediğimiz genç oyuncu, ayrıca Geçen Yaz isimli sinema filminde de Özgür karakterini canlandırdı.

Eren Ören’i milyonlarca kişiye tanıtan yapım ise Kardeşlerim dizisi oldu ve genç oyuncu bu proje sayesinde yeteneklerini göstermeyi başardı.