Ana sayfa Sosyal Medya Feyyaz Duman’ın sosyal medya paylaşımını gören hayranları fırsatı kaçırmadı!..

Feyyaz Duman’ın sosyal medya paylaşımını gören hayranları fırsatı kaçırmadı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisinde ‘Arif’ karakterinden önce Feyyaz Duman’ı sınırlı sayıda kişi tanıyordu. Ancak son 5 yıl içinde birbiri ardına projelerle izleyicileri şaşırtan Feyyaz Duman, yeteneklerini sergiledikçe de hayran sayısını artırdı.

Kadın dizisindeki ‘Arif’ karakteri unutulmayan oyuncu, sonrasında rol aldığı Baraj dizisindeki ‘Nazım’ karakterinde de yine başarılı bir çıkış yaptı.

2019 yılında Zozan Şimşek ile evlenen oyuncu özel hayatını gözlerden uzak yaşasada zaman zaman sosyal medyadan paylaşımlarda bulunuyor.

Feyyaz Duman'ın sosyal medya paylaşımını gören hayranları fırsatı kaçırmadı!.. 7

Evliliğinden Narin adında bir kızı olan oyuncu instagram hesabında kızı ile fotoğrafını paylaşıp ‘Evlat’ notunu düştü. Oyuncunun fotoğrafına hayranları tarafından kısa sürede çok sayıda yorum yapılırken bazı hayranları da fırsatı değerlendirip, Feyyaz Duman’ı özlediklerini belirterek ne zaman ekranlara döneceği yönünde sorular yönelttiler.

Geride bıraktığımız sezonda Yalancılar ve Mumları dizisiyle ekrana gelen oyuncu bu projenin beş bölüm sürmesi talihsizliğini yaşamıştı. Daha sonra da Oğlum dizisiyle Show TV ekranında yer alan Duman sezonu iki proje ile tamamladı.

Birçok teklif alan ve bunlar arasında Köprü Film’in Modern Doğu Masalı’nı kabul eden Feyyaz Duman, böylelikle ilk dijital dizi deneyimini de yaşamış olacak. Bir yol hikayesi olarak öne çıkan Modern Doğu Masalları, 8 bölüm olarak çekilecek ve TRT Dijital’de yayınlanacak..

Oyuncunun kış sezonu için de teklifler aldığı ve değerlendirme aşamasında olduğu da gelen bilgiler arasında bulunuyor.