Ana sayfa Dizi Analiz Kasaba Doktoru dizisinde gerçekler nihayet ortaya çıktı!

Kasaba Doktoru dizisinde gerçekler nihayet ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TRT 1’in beğeni ile izlenen dizisi ‘Kasaba Doktoru’ 10 Eylül Cuma akşamı on beşinci bölümüyle ekrana geldi. ‘Kasaba Doktoru’nun on beşinci bölümünde önemli gelişmeler yaşandı.

Hakan’ın ameliyatı başarılı geçti ve Erol’u ölümden kurtardı. Son anda ameliyathaneye gelen Yalçın ise bu kez Hakan’ı durdurmadı. Başarılı geçen operasyonla birlikte Hakan ve ekibi kendini kurulda aklamış oldu ve ilk yapılan operasyonda hataları olmadığı ortaya çıktı. Leyla, Yalçın’ın Hakan’ı ekibiyle tehdit ettiğini öğrenip büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Erol’un kızı Neslihan’ın gelişiyle Gümüşok’ta tüm dengeler değişti. Yalçın’ın davetiyle gelen Neslihan, geçmişte olduğu gibi yine Yalçın’la birlik oldu. İlk iş olarak Arzu’yu işten çıkaran Neslihan, hamleleriyle de yeni bir düzenin habercisi oldu.

Leyla, Bahar hemşireden duyduğu gerçeklele kendi içinde geçmişin hesaplaşmasını yaptı. Leyla’nın geçmiş ile ilgili itirafı Ömer’le daha da yakınlaşmalarını sağladı.

Diğer yanda Mine, Hakan ile boşanma sürecini başlattı. Bu haber sadece Hakan’da değil, evli olduklarını yeni öğrenen Uluçınarlılar arasında da bir şok etkisi yarattı.

Arzu, Neslihan ve Yalçın’ın yaptıklarından sonra Mediha’nın tedavisiyle ilgili tüm kayıtları Hakan’a verdi. Hakan, Mediha’nın tedavisi hakkında öğrendiği gerçeği Ömer’le paylaştı. Öfkeden gözü dönen Ömer, Yalçın’ın karşısında dikildi.

Kasaba Doktoru dizisinin 16. yeni bölümü 16 Eylül Cuma akşamı yayınlanacak.